basliklari alt ust okumak 

kapat

1. başlıklara rastgele göz atmak
    #77237 (febe, 20.02.2006 05:28)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

basliklari alt ust okumak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. basliklari alt ust okumak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu basliklari alt ust okumak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about basliklari alt ust okumak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sen bilemezsin ne cektiriyor yoklugun bana » komünizmin yararları » yayindan kalkan diziler » yayindan kalkan diziler » gulriz sururi » kendini ifade edebilme » facebox » ilginc lakaplar » pes » yazum com » harika cocuk declan galbraith » otokorelasyon » vidz » xtube com » asena ile dans etmek » obsidiyen » ataturk es cinseldir iddiasi » adhezyon » playboy tv » romantik ortam » kurtlar vadisi pusu gamze » the football factory » fetullah gulen in amerika da yasama nedenleri » issiz adam » galatasaray » stripped » andimiz dan yola cikarak turkiye fasisttir demek » kalabalik yalnizlik » sidika » t bone steak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » mco » melih gokcek vs kemal kilicdaroglu » osmanli cumhuriyeti » guyamas sonora » siktir git » chp nin sarik ve cubbe acilimi » sozluk bana oyuncak bul lan allahsiz » hepimiz issiziz » huhla » minik mavi balina