baslik yonlendirme 

kapat
  1. bir başlığın ilk entrisine bkz verdim ve tekrar çaylak mı kalacağım dedim. ama ben bu işlevi istiyorum dedim. bugün başlık yönlendirebilen bir insan mesleğinde de başarılı olur, vergilerini de eksiksiz öder.
    #1102788 (benzin, 04.01.2007 02:46)
  2. aranan bilgiye daha hızlı ulaşma konusunda yardımcı olabileceği gibi bunun tam tersine de yol açabilir. Eğer iki veya daha çok başlık aynı içeriklere sahipse, başlıklar bilgiye daha hızlı ulaşmak adına yönlendirilmelidir -ki bunun örnekleri uludag sozlukte mevcuttur- moderatörlerin bu hızı azaltmadan, daha da hızlandırmak için çabaladığı da aşikardır . Kim sözlüğünün yavaş kalmasını ister ki ? (bkz: empati)
    #1102947 (romolo, 04.01.2007 03:23)
  3. bir başlık, içine sadece normal bakınız verildiğinde (sonunda boşluk olmayacak şekilde) başka bir başlığa yönlendirilebilir.

yönlendirmeyi kaldırmak için de şu örnekteki işlem yapılır.
    - sol kolonda asdfghjk başlığını gördünüz.
    - asdfghjk tıkladığınızda kkkkkkkkkk* başlığına yönlendirilmiş olduğunu gördünüz.
    - kkkkkkkkkk'nın yanındaki (*) yıldız karakterine tıklayın. asdfghjk açılacaktır.
    - asdfghjk'nın alında sadece bir entry olduğunu görürsünüz. o da (bkz: kkkkkkkkkk) dır.
    - ikinci entryi siz girin. böylece yönlendirme ortadan kalkar.
    #2129561 (olursem beni sana gomsunler, 14.08.2007 09:29)
  4. yeterince isteyen her yazarın yapabileceği şey.
    #4062912 (tu kaka bana, 08.10.2008 20:35)
  5. (bkz: zall koş sözlüğü kurcalıyorlar)
    #4062930 (protest sanayici, 08.10.2008 20:38)
  6. sozluk yazarlarinca tam olarak bilinmeyen ozellik.

yavrularim bu sozlukte yonlendirmeleri sadece modlar ya da bot yapmaz.
    siz de yapabilirsiniz.
    bunu neden mi diyorum?
    baslik yonlendirmelerini modlar yapiyor saniyorsunuz.
    baska yerlere de yonlendirmeyi modlar yapti, ne kadar espritueller diyorsunuz.
    oysa baskasinin esprituelligi o.
    yonlendiginiz basligin yaninda yildiz var ya, ona basinca kimin yonlendirmeyi yaptigini da gorebilirsiniz.
    #4107639 (papagan, 18.10.2008 22:58)
  7. nedense insanın sinirini bozan aktivite. tıklarsın başlığa, bir hareketlenme olur ve başlık gider. ister istemez "lan dur lan dur nereye gidiyon" der, merakı yenemeyip *'a tıklarsın; ne göreceğini, göreceğinin sadece yönlenilen başlığın bakınızı olduğunu bile bile.

bonus:
    (bkz: uu beybi guzel bi hareketlenme oldu bende)
    #4145130 (der meister, 26.10.2008 23:56)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

baslik yonlendirme başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. baslik yonlendirme ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu baslik yonlendirme nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about baslik yonlendirme. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bir seks objesi olarak islak dudaklar » nazmi uste » marduklar » eksperimental fizik » tek gecelik iliski » ulker in pazarlama stratejisi » buldozer bot » heptatlon » 311 donem yedek subay alimi » cuneyt ozansoy » icinde ayna olmayan soyunma kabini » ece temelkuran » elif guresci » firinda mucver » anne karninda bebek hareketleri » mason demek yahudi demektir » kurtlar vadisi facebook » insidon » neoplan tourliner » abdulhey » hic tanimadigin biriyle sevismek » minik mavi balina » andalucia » sonnenlicht » lubenica » bayan hakemin bunyede yarattigi gerginlik » izgara tavuk » delice bir sevda » siyonizm » esogu makina muhendisligi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » yaran basliklar » uludag sozluk te 100 u gecmeyen online sayisi » teremyag » tayyip erdogan in olasi msn adresleri » abidin » matrixxx reloaded » fotografta hapishane kackini gibi cikmak » ozer hurmaci » conformity europe » asian yollarindan seslensem duyar misin