baslik sirkulasyonunun gece daha yaratici olmasi 

kapat
  1. belli bir saati geçtikten sonra uykusuzluğun -kimi zaman daha başka dış uyaranların- da etkisiyle somut dünyanın gittikçe daha çok soyutlaşması sonucu gelişen delirtici durum. her zaman geçerli olmayabilir.
    #3782230 (arnofrisch, 07.08.2008 02:56)
  2. başlıkların varyasyona uğraması, gecenin ahengine adapte olması, yazarların da çakırkeyf olmasından ortaya çıkan kollektif bir durum, oh şit, ne dedim ben.
    #3782232 (goodboy, 07.08.2008 02:58)
  3. (bkz: geceleri sözlüğün içine ömer üründül ün kaçması)
    #3782254 (naif, 07.08.2008 03:08)
  4. doğru bir önermedir. zira bu saatlerde sözlük "rahatlamakta", kargaşa ortamı dinmektedir. millet yaratıcılığını konuşturur, sakin sakin başlığını açar, entrysini girer ve gider.
    #3782313 (ashtarte, 07.08.2008 04:06)
  5. (bkz: yaramaz veletlerin uykusunun erken gelmesi)
    #3782316 (insane, 07.08.2008 04:09)

© 2008 - uludağ sözlük

baslik sirkulasyonunun gece daha yaratici olmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. baslik sirkulasyonunun gece daha yaratici olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu baslik sirkulasyonunun gece daha yaratici olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» asiri samimiyet barindiran sozcukler » gaz kacagini bitik cakmakla kontrol etmek » olmeden onceki son sozler » usain bolt » universiteli olmasina ragmen sevgilisiz moron » turkce ye sokmak » haydarpasa tren istasyonu » sol frame e gelmesi engellenmis basliklar » sag bek » baslikta sark kurnazligi yapmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games