baslik dediniz kaybettiniz 

kapat
  1. "başlık" denmemesi icap eden bir yarışmada, cümlesini "başlıktır" diye tamamlayan yarışmacıyı postalayan program sunucusunun ağzından dökülen öbekler bütünü, lakırtı tümceli.
    #1051494 (dabaddah, 24.12.2006 22:57)
  2. (bkz: başlık kafaya giyilir)
    #1051520 (kirmizi takkeli imam, 24.12.2006 23:00)
  3. (bkz: ne diyem entry mi diyem)
    #1051531 (larker, 24.12.2006 23:02)
  4. sekil 1 a: (#1051449)
    #1051536 (dabaddah, 24.12.2006 23:02)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

baslik dediniz kaybettiniz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. baslik dediniz kaybettiniz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu baslik dediniz kaybettiniz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about baslik dediniz kaybettiniz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sen bilemezsin ne cektiriyor yoklugun bana » komünizmin yararları » yayindan kalkan diziler » yayindan kalkan diziler » gulriz sururi » kendini ifade edebilme » facebox » ilginc lakaplar » pes » yazum com » harika cocuk declan galbraith » otokorelasyon » vidz » xtube com » asena ile dans etmek » obsidiyen » ataturk es cinseldir iddiasi » adhezyon » playboy tv » romantik ortam » creme de la creme » buhtan » devlet benim » issiz adam resmen beni anlatiyor » real madrid » kill for you » turkiye de engelli olmak » metalci » tears of the sun » dogo turkiye » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » iran da seriat demokrasisi vardir » elti hatun camii » anneanne ve pismis et » estadio jose nasazzi » fc yantra » rasid dostum » battlefield 1942 » t bone walker » sozluk sen allahsiz misin » absolut neat