baslik actiktan sonra sigara yakmak 

kapat

1. açtığı başlığın muhteşemliğinden veya sol framede öylece akıp gitmesini seyretmek için yapılmış, muhtemel bir yazar eylemi.
    #3335752 (uretim cini, 29.04.2008 18:40)
  2. (bkz: orgazm sigarası)
    #3335765 (basri, 29.04.2008 18:44)
  3. başlık açıldığı için sigara içilmez. sigara içmek için başlık açılır.
    (bkz: başlık bahane sigara şahane)
    #3335845 (parasetamolsuz, 29.04.2008 19:03)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

baslik actiktan sonra sigara yakmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. baslik actiktan sonra sigara yakmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu baslik actiktan sonra sigara yakmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about baslik actiktan sonra sigara yakmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» on yargilari parcalamak atomu parcalamaktan dah » ingilizce takma isim kullanmak » agnostisizm » elektrik ark kaynagi » a dan z ye buyuler » nvidia geforce fx 5200 » cipralex » jeoloji » akp genclik kollari » odessa » ciplaklar kampi » akbank in 1500 personelini isten cikarmasi » ctunnel » aspava » yuksek atlama » en guzel dogum gunu surprizi » donence » mayadag » yoklama kacagi » ktunnel » yagmur yagiyor arap kizi webcam den bakiyor » kumho » huseyin burge » serander » feribottan enrty girmek » ergen asklari » 3526367647 » never neverland » benjamin linus » oceansize » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » imaret » alt shift x » beyni turk olan muzik gruplari » strike » davor suker » plaza eylemleri » yaratici nick e sahip olmayan yazar » beher » turkiye de aydin olmak » chp nin sarik ve cubbe acilimi