baslik acmaktan haz etmeyen yazar 

kapat
  1. (bkz: beni tanıdılar sen kaç)

(bkz: bir bardak demli cay)

girilen ikiyüz küsür entrye rağmen hiç başlık açmamış olmak. belki de yaratıcı biri değilim diye düşünür insan.
    (bir bardak demli cay, 09.05.2008 05:47)
  2. (bkz: sevmiyordur üstüne gitmeyin)
    (www wwwwwwwwww www, 09.05.2008 05:54)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» 96 saat » u2 tribute achtung babies turkiye turnesi » seyitgazi nin tarihi eserleri » buhara » pahali esyanin insanin imanini zayiflatmasi » paul gilbert » islamiyet i kullanip pedofiliyi mesrulastirmak » cocuk sozlugu » kiss » servet cetin » ed wood » odaya giren kelebegin eceliyle olmesini beklemek » sex and the city » seks » nokta dergisi » dave mustaine » fidel castro » yikmak » oss den ilk cikan kisiyle veli diyaloglari » yann tiersen » mushroomhead » baris akarsu » ennio morricone » mucahit » ttnet musteri hizmetleri diyaloglari » atonement » orospu cocuklari » istridye makarna » my darling clementine a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa