baslik acmak bazi yazarlarin tekelinde olmali 

kapat
  1. zeki, donanımlı ve bilgili bir yazarın isteği olarak gayet yerinde ve haklı oldugu aleni bir sözlük gerçeği. kısa, sıkıcı, ne dediği belli olmayan kıçı-başı entrylerinizden sıkıldım lan iyice. ama frankynin hiç böyle davrandıgını gördünüz mü? allah aşkına söyleyin. açtıgı her başlıgı doyurucu ve okuyunca sizin de fazlasıyla ikna oldugunuz ve hatta ona tapmaya başladıgınız zeka pırıltılarıyla dolduruyor her seferinde. ama yazık. cidden yazık. değerini anladıgınız gün, o çoktan buralardan gitmiş, saint tropez kıyılarında geçen yaz kaldıgı yerden devam edip ispanyol-yunan-fransız hatunları yatagında meniye boğuyor olacak.

bakın. sözlükte her yazar canı istediğinde, sıkıldıgında ya da ne bileyim közde patlıcan kızartırken aklına geliveren felsefi ya da boş sosyolojik başlıklar açıp altına da tek satırlık ali cengiz oyunu kıvamlı entryler yazamamalı. hee, söyleyin lan. siz bunları yazarken utanmıyo musunuz? yani o kadar okur-yazar girip sözlüğü okuyor ve sizin bu yazılarınızı görüyor. sizin de içiniz cız edip aynaya bakamayacak kadar utanç duydugunuz olmuyor mu? allah aşkına ya. profilinize bakınca binlerce entryi girip hiç bişey anlatmadıgınızı görünce hayıflanmıyo musunuz? ayıp ya. ayıp.

sözlüğe böyle bir fasilite mutlaka koyulmalı. ee bunun da sorumluluğunun kime verileceği belli. franky gözüne kestirdiği sekiz şanslı yazara başlık hakkı vermeli. o sekiz yazar arasına girmeniz için de öncelikle kendinizi ona kanıtlamanız gerekli. eğer hatunsanız ve de alımlıysanız bir adım önde olacağınız da diğer nokta. hadi. bu kural çıkmadan başvurulara başlamalısınız. bekliyorum.
    #2814313 (franky facer, 09.01.2008 21:46)
  2. özellikle dindar yazarların tekelinde olmalıdır. çünkü türkiye gün geçtikçe dinsizleşiyor. bu duruma bir el koyulmalıdır. önüne gelen sivilceli velet hep şehvetulvari başlıklar açıyor, dine hakaret ediyor ben de dini konularda yazıları takip etme görevinden kaçınmam, bundan gocunmam. moderatör arkadaşlardan anlayış bekliyorum.
    #2814336 (drnirvana, 09.01.2008 21:49)
  3. sadece 1. nesillerin tekelinde olmalıdır.

(bkz: saygı)
    #2814346 (2000cc, 09.01.2008 21:50)
  4. (bkz: demokrasiden sıkıldım artık faşizm istiyorum)
    #2814353 (ulubilgekisi, 09.01.2008 21:51)
  5. (bkz: bi siktir git dedirten ba$lıklar)
    #2814358 (cheap death, 09.01.2008 21:53)
  6. (bkz: faşist sözlük)
    #2814360 (inisiyatif7, 09.01.2008 21:53)
  7. sanırım osurdum
    #2814373 (ulubilgekisi, 09.01.2008 21:56)
  8. (bkz: ayar vermek)
    #2814378 (ulubilgekisi, 09.01.2008 21:57)
  9. (bkz: havada darbe kokusu var)
    #2814390 (Schizofrenne, 09.01.2008 21:59)
  10. (bkz: tekelin özelleştirilmesi)
    #2814395 (ihtiyar, 09.01.2008 22:01)
  11. (bkz: hanım artık ko$ma)
    (bkz: ko$arkende bazı yazarların tekelinde olacaksın)
    #2814412 (cheap death, 09.01.2008 22:05)
  12. içimden desteklediğim düşünce/fikir/öneri/vs.

şimdi efendim şöyle ki; bazı başlıklar vardır, insanı yarıp geçer, ancak bazı başlıklar vardır, görmeye dahi tahammül edemessiniz. işte bu durumda yaran başlıkları inceleyerek çoğunun benzer isimler tarafından açıldığını görebilirsiniz. aynı şey kötü başlıklar içinde geçerlidir.

tabi ki güzel başlık demek sadece yarılmak demek değildir. siyasi bir olay, yada herhangi bir olgu hakkında düşündürücü/çarpıcı başlıklar da güzel olarak tanımlanabilir.

işte bu yüzden sadece bazı yazarlara başlık açma tekeli verilirse belki de sözlükteki gereksiz başlıklar azalacaktır.

saygılarımla **
    #2814424 (cok kastim 29 karakter rumuza, 09.01.2008 22:07)
  13. bana sözlükte görev dağılımını andıran istek, hani herkesin bir görevi olsun diyor gibi.

- sen sen sen, üçünüz başlık açacaksınız. sizler ayar vermeden sorumlusunuz, tanımcılar şuradakiler olsun, ankertçilerimiz şunlar, oradaki yazarlar siz eksi veren ibnelersiniz, köşedekiler artı oy veren meleklerimsiniz, aklıma geldikçe yeni görevler veririm sizlere, haydi şimdi dağılın!

oldu mu olmadı tabi ki, sözlük burası efendim adam gibi format dahilinde herkes başlık açabilir. o açsın bu açmasın, olmaz özgürlük anlayışına ters.
    #2814623 (goodboy, 09.01.2008 22:43 ~ 22:45)
  14. (bkz: başlık sıçmak bazı yazarların tekelinde olmalı)
    #2814705 (teoremsel, 09.01.2008 22:59)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

baslik acmak bazi yazarlarin tekelinde olmali başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. baslik acmak bazi yazarlarin tekelinde olmali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu baslik acmak bazi yazarlarin tekelinde olmali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about baslik acmak bazi yazarlarin tekelinde olmali. Copyrights of the articles are belong to their authors.