baslik acip kucuk duruma dusmek 

1. açtığı başlığın içeriğini kavrayamayan bünyenin, alakasız entry girerek içine düşülebileceği durumdur. bazen de bir kelimeyi hatalı yazarsınız ve olaylar gelişebilir. örneğin;
    açılmak istenen başlık
    asik olunan insanin aptal oldugunu fark etmek
    yanlışlıkla açılan başlık
    sik olunan insanin aptal olduğunu fark etmek
    (uretim cini, 04.05.2008 14:01)
  2. "ulan bu başlık tutar." diyip kişiden başka kimsenin başlığa yazmaması.

(bkz: tecrübe ile sabittir)
    (Hoppala, 04.05.2008 14:03)
  3. (bkz: bir gecelik ilişkiyi aldatmak sayan insan guruhu)
    (uretim cini, 04.05.2008 22:00)
  4. (bkz: başlık açar açmaz ayar yiyen yazar)

(bkz: ikinci entry ayar içermelidir)
    (sokullu, 04.05.2008 22:01)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» guitar hero » yunus bey sizinle gorusmek istemiyor » fikret kuskan » camide kilinan cenaze namazina katilan dinsiz » sigara markasiyla sekil yaptigini zannetmek » kasimpasaspor » pipo » hanimeli » jambon » norvecli balikci » asik olunan kisinin baskasiyla evlenmesi » lord hamile giyim » sidikle drift atmak » sevmek gider hatiralar kalir » komsu koyun delisi » ilk gece hakki » namidiger » f1 pilotlarinin sampanya sisesini asagi birakmasi » delirmek » sukunet » aleykumwelcome » history » wad » alevi misin » ulu engine sicti » la sey » her gece yatmadan once masturbasyon yapmak » corvus corax » everything is going to be allright a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa