baslik acarken 50 karakter sinirlamasi 

kapat

1. uludağ sözlük dışındaki sözlüklerde rastlamadığım kural. çoğu zaman eleştirsek de sözlükte kaliteli başlıklar ve bu kaliteli başlıkları açacak zeki yazarlar görmemiz açısından önemlidir. zira insanlar anlatmak istediklerini upuzun başlıklarda da tanımlayabilirler. evet işte o zaman başlık altındaki giriyi okumanın hiçbir anlamı kalmaz, başlığa bakar geçer herkes. çünkü yazar o konu hakkındaki görüşünü başlıkta belli etmiştir bile. oysa o başlık altındaki kaliteli giri de okunmalıdır. okutulmalıdır.
    #2927348 (zulfikardarbesi, 31.01.2008 20:05)
  2. baslik dedigin iki üc kelime olur tas catlasin dört yada bes olsun...
    sözlükteki bazi yazarlarin hizlarini alamayip hikayeyi basliga tasimalarini engellemek icin uygulanan güzel bir yöntemdir...
    #2927463 (kültürsüz dinazor, 31.01.2008 20:30)
  3. elimizi kolumuzu bağlayan, boynumuzu büken sınırlamadır. mesela ben; "aşiret dizilerinin belli bir müddet sonra istanbula taşınması sorunsalı" diye bir başlık açayım dedim, bilmem kaç karakter uzun dedi. ben olsam başka şey derdim de. iyidir yine iyi.
    #3586886 (corpse, 27.06.2008 00:06 ~ 00:08)
  4. insanı deli eden sınırlama.
    kafa göz dalıcam yani o derece.
    #3701973 (dickheadjapanesesoldier, 22.07.2008 13:57 ~ 14:06)
  5. yaratıcılığı, hayal gücünü tetikler.
    #3701990 (larker, 22.07.2008 13:58)
  6. buna da sukur! dedirten uygulamadir. ya 30 karakter sınırlaması olsaydı? *
    #3702027 (MaTRiX, 22.07.2008 14:05)
  7. hayal gücünün çitler ile çevrilmesi olarak algılanmaması açısından, kime ve neye göre belirlendiği açıklanması gereken güzide kural.
    #3853397 (kisrak, 22.08.2008 10:57)
  8. (bkz: kısa ve öz anlatım)
    #3853544 (freelance, 22.08.2008 11:31)
  9. sınırlar iyidir yaratıcılığı tahrik eder mottosunun sözlüğe ettiği. iyi bir sınır. aslında ya olmasaydı: (bkz: yellenirken çıkan gazın içindeki metan yoğunluğunun dışkının içindeki garnüllerede bulunan gazın sahip olduğu metana oranı) şeklinde bir başlıkla kuvvetle muhtemel kaşılaşırdık. bizi böyle kepazeliklerden kurtarır. hem adam olana 50 değil 5 karakterlik başlık bile yeter. hadi fikri hediyem olsun.
    (bkz: g.o.r.a.)
    (bkz: kısaltmalar)
    #3853568 (divide et imperium, 22.08.2008 11:35 ~ 11:36)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

baslik acarken 50 karakter sinirlamasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. baslik acarken 50 karakter sinirlamasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu baslik acarken 50 karakter sinirlamasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about baslik acarken 50 karakter sinirlamasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» on yargilari parcalamak atomu parcalamaktan dah » ingilizce takma isim kullanmak » agnostisizm » elektrik ark kaynagi » a dan z ye buyuler » nvidia geforce fx 5200 » cipralex » jeoloji » akp genclik kollari » odessa » ciplaklar kampi » akbank in 1500 personelini isten cikarmasi » ctunnel » aspava » yuksek atlama » en guzel dogum gunu surprizi » donence » mayadag » yoklama kacagi » ktunnel » aytug » kucuk oskar » sen hep benimsin » nesli tukenen yazarlar » forks and knives » lig tv nin fenerbahce eyyamciligi » bizimcity deki introda ucan kus » jociso » fc grenchen » tav olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » lev yashin » yat geliyorum » cok satanlar » emirates » que sera » anneler bilir » saint benoit lisesi » say you will » neyse ki » lynx