basligina entry girilmesine sevinmek 

kapat
  1. popülerlik amacındaki yazarın çocuksu duygusu.
    #1160644 (yineyolcu, 15.01.2007 23:33)
  2. açtığı başlığın sol framede üstlere çıkıp isminin tanınmasına neden olmasından dolayı yaşanan mutluluk.
    #3878657 (hkn hsyn, 27.08.2008 17:51)
  3. genelde sözlükte yeni olunduğu zamanlarda yaşanan bir duygudur. küçük şeylerden mutlu olmaktır.
    #3878667 (shaqmarion, 27.08.2008 17:53)
  4. insanı motive eden duygu.
    #3878699 (hippolytos, 27.08.2008 18:02)
  5. (bkz: kendi basligina bakip mutlu olmak)
    #3878706 (uretim cini, 27.08.2008 18:03)
  6. biri düşünmüş, bir iki dakikasını ayırmış "şöyle böyle yapan yazar. hehe seviyoruz onu." demiş. ya ne olacagidi? üzülse miydik?...
    #3878712 (hayvanlarin en guzeli, 27.08.2008 18:04 ~ 18:30)
  7. arkadaşlarının, sözlük ahalisinin iyi veya kötü düşüncelerinin farkına varmasına yardımcı olduğu için başlığına entry girilmesine sevinen yazardır.

garip bir durum değildir.
    #3878725 (OnurKul, 27.08.2008 18:07)
  8. (#3878512)

durup durup sonunda skyle gündeme geldiğinde ise enteresan bir his yaratan durumdur.*
    #3878733 (Gore Gori Chapa Tipa Rota Hey, 27.08.2008 18:09)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

basligina entry girilmesine sevinmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. basligina entry girilmesine sevinmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu basligina entry girilmesine sevinmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about basligina entry girilmesine sevinmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» on yargilari parcalamak atomu parcalamaktan dah » ingilizce takma isim kullanmak » agnostisizm » elektrik ark kaynagi » a dan z ye buyuler » nvidia geforce fx 5200 » cipralex » jeoloji » akp genclik kollari » odessa » ciplaklar kampi » akbank in 1500 personelini isten cikarmasi » ctunnel » aspava » yuksek atlama » en guzel dogum gunu surprizi » donence » mayadag » yoklama kacagi » ktunnel » kurban kesen muslumanin insan olma ihtimali » straightaway » provokasyon » munacaat » stripped » hertha berlin takim degil » fetto fetto food » it kopuk ile ugrasmaya degmez » sozluk imana gel lan allahsiz » recep tayyip ivedik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » edebiyatim umurumda degil namusum umurumda » uefa gozlemecisi » ermeni soykirimi » kutuplardan basik ekvatordan siskince » bir erkegin en masum oldugu an » la personne physique » cidade de deus » osmanli gibi politika yapmak » aaron goldberg » king s rock