basligin ikinci entry sini bkz olarak girmek 

kapat
  1. (bkz: bkz)
    #1206450 (laedri, 25.01.2007 20:26)
  2. (bkz: sözlükten soğumak) için geçerli olabilecek sebeptir.
    #1206576 (tyro, 25.01.2007 20:49)
  3. (bkz: kınıyoruz ve size ayarlar hazırladık)
    (bkz: evet biz yaptık)
    #1206594 (jelibonur, 25.01.2007 20:52)
  4. - eğer başlık dilbilgisine aykırı ise ikinci entry genelde modların görmesi için verilmiş bir ayardır. pek de kötü olmaz hani.

- eğer başlık ajdar, eski sevgili türevi başlık ise, ikinci entry ajdar/eski sevgili kadar taş düşsün bakınızıdır ve haklıdır zannımca.

- başlık normal bir başlık ise ikinci entry genelde yeni fikir vermek için verilir. pek bir makbuldur böyle bakınızlar.
    #1206603 (larker, 25.01.2007 20:54)
  5. bir iki kelimelik bir şeyi uzun uzadıya yazarak insanı sıkacağına bir tek cümleyle yazan kişilerdir. ayrıca demek ki başlık beş para etmiyormuş. açan da kabahat.
    #1206679 (kacak kelebek, 25.01.2007 21:07)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

basligin ikinci entry sini bkz olarak girmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. basligin ikinci entry sini bkz olarak girmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu basligin ikinci entry sini bkz olarak girmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about basligin ikinci entry sini bkz olarak girmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sen bilemezsin ne cektiriyor yoklugun bana » komünizmin yararları » yayindan kalkan diziler » yayindan kalkan diziler » gulriz sururi » kendini ifade edebilme » facebox » ilginc lakaplar » pes » yazum com » harika cocuk declan galbraith » otokorelasyon » vidz » xtube com » asena ile dans etmek » obsidiyen » ataturk es cinseldir iddiasi » adhezyon » playboy tv » romantik ortam » baba ben bu gece erkek arkadasimda kalacagim » kurban kesmek » thaliia » sehirler arasi yolculukta cile cekmek » the boondock saints » 31 cekmeyen aylar » abdullah ocalan a alternatif hapis arkadaslari » kurtlar vadisi mi ask i memnu mu » daphne du maurier » v for vendetta » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » joel przybilla » bin erkekle yattim ama sirfinti degilim » unutmayan » uludag sozlukte yas seviyesinin dusuk olmasi » korkuyla yasamak » evreni kumbeti » feridun duzagac » saleen s7 » 325 donem yedek subay alimi » bi sor neden yaziyorum