basligi kimin actigini tahmin etmek 

kapat

1. deneyimle doğru orantılı eğlendirici durumdur.sözlükte geçirilen gün ve okuma alışkanlığı arttıkça tahminde başarı oranı da artar.hatimi yapılan sözlük sonunda neredeyse tüm yazarların tarzını anlayıp ''heh bu kesin x in işidir ''dedikten sonra ,tahminin doğru çıkmasının verdiği hafiflik tarifi edilemez bir duygudur
    #446817 (white pages, 21.07.2006 13:36)
  2. misal; son günlerde bakıyorum ulan!! ya reşat çalışlar ya da bruker.. kesin ikisinden biri.. ne zaman geldiler lann! diyorum, sonra bakıyorum yok! torunlarıymış meğerse...
    #1430645 (metalycra, 19.03.2007 20:46)
  3. tahminin dogru cikinca hafif bir tebessüme yol acan eylem.

kendimden biliyorum. en az 15 kere oldu.

son örnek;

uyumamak icin kahve icen ilginc insan - tiesta gera

(ic ses) - aha gene bildim.
    #2436757 (KoPuSh, 06.10.2007 22:26)
  4. 180723871303127 metreden tanımak ve türevi rakımlarla espiri malzemesi olan sözlük klişesi.
    #2436770 (nietzsche, 06.10.2007 22:28)
  5. (bkz: bir zalimin hayata küstürdüğü kız)
    (bkz: gülümsemesi bir ömre bedel olan kız)
    (bkz: kalbini aşka kapatan iyi kapli kız)
    (bkz: kalbe garip birşeyler olması)
    (bkz: sevdim pişman değilim)
    (bkz: çayın yanında en iyi giden abur cuburlar) *
    (bkz: bulamazsın benim gibi seveni)
    #4830859 (crazyhodja, 09.03.2009 12:53)
  6. başlığı açan ilk entry giren olduğundan ve de açtığı bir çok başlıkla uyum sağlamasından dolayı olan durum.
    #4830889 (mat olmayan sah, 09.03.2009 13:00)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

basligi kimin actigini tahmin etmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. basligi kimin actigini tahmin etmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu basligi kimin actigini tahmin etmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about basligi kimin actigini tahmin etmek. Copyrights of the articles are belong to their authors.