basligi entry manyagi yapmak 

kapat
  1. en çok entry girilen başlığın argodaki tabiridir .örneğin;

(bkz: başlıkları alt alta okumak)
    #617907 (white pages, 08.09.2006 20:22)
  2. başlığı açan yazarın hoşuna gidebilcek olay...
    #617910 (mirza, 08.09.2006 20:23)
  3. başlığın türünün anket olmasıyla doğru orantılı eylemdir.
    #617911 (6.4.r.1.$.h, 08.09.2006 20:24)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

basligi entry manyagi yapmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. basligi entry manyagi yapmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu basligi entry manyagi yapmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about basligi entry manyagi yapmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» on yargilari parcalamak atomu parcalamaktan dah » ingilizce takma isim kullanmak » agnostisizm » elektrik ark kaynagi » a dan z ye buyuler » nvidia geforce fx 5200 » cipralex » jeoloji » akp genclik kollari » odessa » ciplaklar kampi » akbank in 1500 personelini isten cikarmasi » ctunnel » aspava » yuksek atlama » en guzel dogum gunu surprizi » donence » mayadag » yoklama kacagi » ktunnel » cape » turkophile » en kotu universite kampusu » ehliistirahat » ne zamandir sizinki gibi bir yuz ariyorum » renault 9 gts » grenaaade » iliskilerde beyin ile kalbin catismasi » baldizsiz adam » fifa 09 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » go on albert » flaws and all » rotus istegi » imogen heap » gheorghe hagi vs matias emilio delgado » wma » dogo » hotelling lemmasi » admir teli » yagmur yagiyor arap kizi webcam den bakiyor