basligi altinda onune gelene hakaret etmek 

kapat

1. "bu başlık benim. benim adıma açıldı." deyip gelene geçene hakaret etme işidir. yönetimce de göz ardı ediliyor sanırım. "kendi başlığı, istediğini yapmakta özgür." deniliyor olsa gerek. zira, az önce görülen bir örnek ile epey pekişti bu durum. yazarın başlığı altında yazar dışındakilerin entry'leri siliniyorken, yazarın entry'leri tüm haliyle duruyor ve yazar gelene geçene hakaret ediyor. özgürce yazıyor.

şimdi ben bu yazarı dava eder miyim? ederim. hakkım var. madem yönetim görmezden geliyor, son yol olarak bu kalıyor. benim böyle bir hakkım hala var. ama kim uğraşır ki? uğraşmalı aslında.
    #2470926 (bir avuc sacma, 15.10.2007 00:03)
  2. başbakan'dan feyz alan yazardır. e imamları hapşurusa cemaati nezle olur!

(bkz: onune gelene hakaret eden basbakan)
    #4069024 (gogol, 10.10.2008 10:21)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

basligi altinda onune gelene hakaret etmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. basligi altinda onune gelene hakaret etmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu basligi altinda onune gelene hakaret etmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about basligi altinda onune gelene hakaret etmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» on yargilari parcalamak atomu parcalamaktan dah » ingilizce takma isim kullanmak » agnostisizm » elektrik ark kaynagi » a dan z ye buyuler » nvidia geforce fx 5200 » cipralex » jeoloji » akp genclik kollari » odessa » ciplaklar kampi » akbank in 1500 personelini isten cikarmasi » ctunnel » aspava » yuksek atlama » en guzel dogum gunu surprizi » donence » mayadag » yoklama kacagi » ktunnel » buyuk gazetelerde cok yayinlanmadi bu » bir erkegin en duygusal oldugu an » uludag sozluk » oceansize » rs ne la » yaran basliklar » prejudice » listen without prejudice » gregory house » dependable » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » tololo » miami heat » yeni gorus » sam mitchell » kotu yola dusmek » rec » baba ile genelevde karsilasmak » mutluluk » is pesinde » buhtan