baslarim ben boyle ise seviyorum seni 

kapat
  1. iki ayagi bir papuca girmis biraz aceleci masuk kisinin binbir zahmet karsi tarafa direk acilmasi sureti ile söylebilcegi muhtemel söz öbegi.

(bkz: baslıklari altalta okumak)
    (bkz: sol frame sen nelere kadirsin)
    #1062731 (mulayim, 27.12.2006 00:35)
  2. - başlarım ben böyle işe, seviyorum seni!
    + ben de seni seviyorum başlatma ebenin şarap çanağından..
    - benimle evlenir misin başlarım ben böyle işe?
    + evlenirim başlatma ebenin şarap çanağından...

ve ebesinin nikahına dek mutlu yaşarlar. *
    #1062745 (kutupsal form, 27.12.2006 00:38)

© 2008 - uludağ sözlük

baslarim ben boyle ise seviyorum seni başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. baslarim ben boyle ise seviyorum seni ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu baslarim ben boyle ise seviyorum seni nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» penis bankasi » haykocepkin biz » viva la vida » peugeot 307 » aslinda bir konu var » muratti » bursa da tam otobus biletinin 2 ytl olmasi » varsani » tromboanjitis obliterans » ne yaptim biliyor musun » yuzunde gulen bin parca » bedava sirke » siki kufur sansurunden yazarlarin siki tutmasi » umraniye anadolu lisesi » sevgilisinin aldattigini kabul edemeyen insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nebkheperouri » ordo » pablo escobar » kuresel ekonomik kriz in nedenleri » mirkelam » hayko cepkin » beduk » betimle beni behcet » sevgiliyi sol frame getirmek » denizde yuzerken git gide kuculen pipi » nba de zenciler dunyada tatarlar » papyon takmak tatara zulumdur » poison » kasimda zirve baskadir zirvesi » prozopagnozi