baslamamis iliskiye omur bicen insan 


kapat
  1. (bkz: önyargı)
    (bkz: paranoya)
    #3781172 (mithrandir, 06.08.2008 23:23)
  2. "tohumunda ayrılık varsa aşkın,
    mahsulü gözyaşıdır"
    şarkı sözleriyle örneklendirebileceğimiz durum.
    #3781240 (nada, 06.08.2008 23:34)
  3. bir selim isik muammasıdır:
    "her tanıştığım insandan tanışır tanışmaz neler bekledim o daha adımı öğrenmeden ben onunla ilgili hayaller kurdum ümit etmeye başladım hemen ve o insan yanımdan bir dakika bile ayrılınca ben öyle yerlere varmıştım ki hayalimde bu ayrılmayı bir ihanet saydım gücendim hayır benimle başa çıkılmaz beni bırak günseli herkes için öyle hayaller kurdum ki senin için de bir kurmaya başlarsam bak günseli..."
    tutunamayanlar saife 504 *
    #3781355 (olricc, 06.08.2008 23:50)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

baslamamis iliskiye omur bicen insan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. baslamamis iliskiye omur bicen insan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu baslamamis iliskiye omur bicen insan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about baslamamis iliskiye omur bicen insan. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hic liseli gizli cekim porno izlememis olmak » alevilerin camiye gitmeme nedenleri » n harfiyle baslayan hayvan » pollyanna nin sozluge yazar olmasi » otobusteki liseli kizlar » adult video news » 2008 2009 sezonu trabzonspor formalari » am i evil » yeliz dogramacilar » cv sine penis boyunu yazan insan » tofu » kitana » kanks » turbanli kizlar » makosen » yahudi lere musevi demek » kina gecesi turkuleri » dapoxetine nedir » virgil donati » gizli etek alti cekim yapan muhendis » listen without prejudice » fotospor un ideal fenerbahce onbiri » ricardo izecson dos santos leite kaka » yanlis anlasilmis sarki sozleri » bu askin katili sensin » avrupa yakasi » 6 aralik 2008 amon amarth istanbul konseri » anneler bilir » aslan efe » mutlu ol » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » moderasyonun uyumasi ile olacaklar » alt shift x » abdurrahman arslan » kafkasli » insan sarrafi » karizmatik sehir isimleri » yaran yanlis okumalar » kurban kesmek » sle7in » ogrenci ogretmen diyaloglari