baslamak icin burayi tiklatin 

kapat
  1. bir siteden download yapılırken, downloadu başlatacak butonu anlatan ifade.
    (abberline, 22.11.2006 19:26)
  2. windows' da başlat menüsünün üzerine gelince yazan söz. hiçbir anlam veremiyorum, neye başlayacağız ki ona tıklatınca?
    (dekadans, 08.04.2007 23:00 ~ 23:01)
  3. windows işletim sisteminde, başlatın üzerinde durulunca görünen söz.yahu, zaten menünün ismi "başlat".orada koskoca başlat yazıyor.neden biz başlıyoruz? başlatalım?
    (bkz: microsoftun aslında demek istedikleri)
    (chibiaya, 19.06.2007 21:37)
  4. genellikle "burayi" kısmı bir link'e bağli olan cümledir.
    (successor, 19.06.2007 21:43)
  5. şaka maka kendine tıklatan başlıktır. hatta girdiyi yazıp çıktıktan sonra
    tekrar sol frame'den tıklatmayı düşünüyorum bu başlığa. ahaha. kafam mı güzel ne?
    edit: tekrar tıkladım.
    (meister writer, 19.06.2007 21:48 ~ 22:02)

© 2008 - uludağ sözlük

baslamak icin burayi tiklatin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» inkar etmek » vakit gazetesinin insanlari dinden sogutmasi » carlitos tevez » sozlukteki hayvanlar » allah belani versin » eshot » klimalarin altinda bulunan pet sise » panayot abaci » lenin » magdalena abakonowicz » opusurken sevgili tarafindan ucurumdan itilmek » mutlulugun anahtari kucuk seyler » hincal uluc » osman pamukoglu » aachen » babaya siyasi repliklerle cevap vermek » inverter » felak suresi » eksi oy veren yazara ibne diyenin caylak edilmesi » kazim kazim » antidun » venezuela nin abd ye nota vermesi » hazreti muhammed peygamberdir » goze sabun kacmasi iyidir » senin yiyecegin bok benim kicimin agzinda duruyor » nakedly » kac kilosun sorusuna alternatif cevaplar » fb tv » hayallerinizin bittigi yerde gerceklerimiz baslar » turk toplumunda kadin » ansizin cekip gitmek » glioma » maurica maeterlinck » yalniz goz koprusu » dojd v dubovom lecu » kispeti dusen bedevinin drami » orhanbencegay » ender arslan » galatasaray in stat projesi » dogus » mehmet erenler » aptalim daha kotusu farkinda da degilim » dovulen cingenenin sarkisi » nagger » dizi bagimlisi insanlar » dot net framework » 2009 yerel secimleri » bilerek uzmek » bir gece ansizin 81 duzce 82 musul 83 kerkuk » merhaba ankara zirvesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa