basladigimiz yerdeyiz ikimiz de 

kapat
  1. yolların ayrıldığı ve kaybolduğu yer.
    akl akara gibiydik zaten
    yeni cevabı yok soruların
    beklemekten vaz geçmeliyim
    elimde değil hala seviyorum
    #215083 (tutunamayanederlezi, 05.05.2006 23:14)

© 2008 - uludağ sözlük

basladigimiz yerdeyiz ikimiz de başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. basladigimiz yerdeyiz ikimiz de ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu basladigimiz yerdeyiz ikimiz de nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran cep telefonu mesajlari » ruyada entry girmek » kas gerilmesi » feridun duzagac » full metal jacket » butun ogullar anneyi bir siire terkeder » h h holmes » izlanda » jiriskop » hayatin cekilecek cile olmamasi » haydi ic de cay koyayim » izmir ekonomi universitesi » schizo » baskalarinin eskilerini giyenin sarkisi » the usual suspects » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » adam smith yaniliyor » kitap okumamayi marifet saymak » terorun yegane caresi islamin hakikatleridir » mehmet ali nuroglu » metroda cift kale mac yapmak » ask konusur » doomsday » taramali yaz 3990 a gonder » como el agua » kazanan baris olacaksa pkk nin amina koyayim » ask guldurur » kacin buyuyor galiba » oyla beni oyla beni oyla beni » ted bundy » cok guzel hareketler bunlar esprileri