basketbol oynarken faul krali olan eleman 

kapat
  1. asıl mesleği kasaplıktır. ek iş olarak basketbol oynamaktadır. takımlar kurulurken " kimler karşı takımda? " diye soraraktan işe başlar. meali " hangi adamlar sopalanacak? " tır. kendinle eşleşen adama mazlum muamelesi yapar. rakip te sert girmeye başlayınca daha da zevke gelir, "bırakın dokunmayın bırakın çok iyi bu, karşılık ta veriyo." diyerekten tavrını açık eder. karşı taraf direk söyleyemese de kizim sana soyluyorum gelinim sen anla hesabı "beyler olmuyo ama." diye konuya bir yerden girmeyi dener. zira adamı beş faulle oyun dışı da bırakamazsın. sokak basketbolu bu aslanım her şey mübah tipinde bir cevabının gelmesi kaçınılmazdır. bu tür adamlarla oynarken içeriye pek girmemek gerekir, girmek kaçınılmazsa üstünüzde omuzluk dizlik hatta çelik yelek gibi ekipmanların mevcut olması sağlığınız açısından önemlidir. ama ben illa bu adama bir ders vereyim de bir daha milletin canını yakmasın kaygısı içindeyseniz işe suratına topu fırlatıp tekme tokat girişmeyle başlayabilirsiniz. illaki birileri de size bu konuda yardımcı olmaktan memnuniyet duyacaktır.
    #3626221 (bairam hoshtempo, 06.07.2008 02:57 ~ 03:00)
  2. hicbirsey yapamıyorum bari faul yapayım mantığındadır. nasıl mantıksa artık.
    #3626291 (beast, 06.07.2008 03:14)
  3. kişinin rahatlıkla fatih solak olmuşun diyecebilecegi basketçi kişilik..
    #3626306 (xolott, 06.07.2008 03:17)
  4. (bkz: yugoslav faulu)
    #3626309 (reanarchy, 06.07.2008 03:18)
  5. kuvvetle muhtemel bariz yapılı arkadaştır.
    basketbol da oynanmaz bunlarla. yeni formalar üretilmeli bence; kask, zırh vs.. burdan yetkililere sesleniyorum.*
    #3626314 (BiRumuzumBileYok, 06.07.2008 03:19)
  6. kişinin bazı zamanlarda dikkat çekmek için yaptığı eylemdir. konuyla alakalı hayko cepkin'in bir anısı vardır. okul yıllarında basket takımında çoğu zaman yedek soyunduğu için hocası tarafından oyunun son dakikalarında oyuna dahil edildiğinde amacı dikkat çekmek olduğu için hep faul sonucu oyundan atılırmış.

(bkz: hayko cepkin)
    #3630198 (citrix, 07.07.2008 00:23)

© 2008 - uludağ sözlük

basketbol oynarken faul krali olan eleman başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. basketbol oynarken faul krali olan eleman ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu basketbol oynarken faul krali olan eleman nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sana gelmek istiyorum » eksi oy verildikce imanim artiyor » bekaret » 21 yuzyilda hala metal muzik dinleyen insan » canak anten milliyetcileri » en ciplak kizlarin istanbul da olmasi » bohemian rhapsody » varoslarda cocuk olmak » islamci olmak » balyancho a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games