baskent 

kapat
  1. onlaraca şehir arasından üstünlüğünü kanıtlamış ve başarıya muaffak olmuş şehirdir.devlet erkamı ordadır
    (freeplayer, 18.01.2006 20:10)
  2. ankara da bir vakif universitesidir.
    baskent.edu.tr
    (painkiller, 01.02.2006 00:54)
  3. atina'dır, roma'dır, montevideo'dur.
    (july4th, 01.02.2006 00:57)
  4. (bkz: ankara)
    (siberr, 01.02.2006 01:00)
  5. (bkz: pay-i taht)
    (akardia, 04.06.2006 20:25)
  6. hepsi için;
    https://www.cia.gov/cia/p...factbook/fields/2057.html
    (the kene, 04.10.2006 08:51)
  7. (bkz: misak-ı millinin) başkenti Ankara,dünyanın başkenti istanbuldur.
    (tyro, 04.10.2006 09:05 ~ 09:06)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» celebrity deathmatch » alternatif var misin yok musun hareketleri » 34 hbk 24 » tuncay ozkan » eskisehir i sevme nedenleri » kil donmesi » turkiye de arge muhendisi olmak » the slow kill in the cold » kuku kuku pense » nonda nin fenerbahce ye goz kirpmasi » korku icindeyken dile dokulen sozler » thomas zdebel » cenk erdem » erkeklerin adet gormesi durumunda olabilecekler » osmaniye nin tarihi eserleri » kilolu oldugu halde gotik takilan kizlar » karin » huseyin uzmez » semsi yastiman » yapilmis en aptalca dalginlik » akdamar kilisesi » 34 mmt 09 » gulben ergen le surpriz » jimi hendrix sex tape » savas ay » lost » ilkokulda karne gunlerinde yapilan komiklikler » munevver andac » okuldan nefret ediyorum a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa