baskasi diyemez 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bana kimse hayir diyemez
  2. hic kimse bana tavuk diyemez
  3. ezik kadin kocasina lan sibop diyemez
  4. kimse ataturk un kurdugu partiye seviyesiz diyemez
  5. kadin turistler turk erkegine asla hayir diyemez
  6. baskasi
  7. genellestirilmis baskasi
  8. baskasi olmaya calismak
  9. senden baskasi olmasin
  10. beni hep bir baskasi savunuyor

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar » mac izlerken etraftan duyulan yaran diyaloglar » ayse hatun onal » kan kusup kizilcik serbeti ictim demek » 34 tdf 74 » gareth jones » sovalye gul un vazifeleri » adobe photoshop cs4 stonehenge » hayko cepkinin gozleri » jameer nelson » arabam var » ilac yerine afyon kullanmak » ferhat guzel » acun un kameramani feridun » bir insan olarak yipranmak » suicune » my friend of misery » bizkaclirayiz com » yayladag in tarihi eserleri » kyma » mantikli » insan » bunyan in tarihi eserleri » maurice williams » dert sahibi olmak » cenk erdem » liv tyler i duslerken sevgiliye yemek hazirlamak » hayattan umdugunu bulamamak » e s posthumus a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa