baskanim beni de al 

kapat
  1. fenerbahce hayranı olan yıldız futbolcuların aziz yıldırım 'ı arar aramaz söyledikleri ilk cümle..
    #328160 (MaRTyNs, 08.06.2006 12:47)
  2. -banane banane banane
    beni al beni al
    onu alma
    -ne oluyo lan ?
    -ya başkanım hani hoşuna gider belki diye
    -almıyom lan zorla mı almıyom
    -bitim gözün aydın
    bittim helal olsun
    uğrunda harcadığım
    yıllar haram olsun
    -götürün çabuk şunu burda
    -gidiyorum bütün aşklar yüreğimdeğeee
    -töbe töbeeeeeeee
    #328171 (aquantass, 08.06.2006 12:50 ~ 12:51)
  3. - büyük başkan beni de al.

- ananı al git laann burdan.
    #328193 (worldlike, 08.06.2006 12:55)
  4. aziz yıldırım: evet gençler söyle sıraya geçin bakalım, önce kadınlar ve sucuklar!! kikikikikikikikik!

nicolas anelka: ben size demiştim başkanımız harika espri yapar!!

ronaldinho: başkanım önce ben dilekçe vermiştim!

aziz yıldırım: ohohohohohoho....git ali şen 'e önce bir makas ver bakayım!!

zlatan ibrahimovic: baskanım telefonda söz vermiştiniz!!

adriano: beni de başkanım beni de alın!!

aziz yıldırım: ümit, hangisini alalım lan!!

ümit özat: günlük espri ihtiyacımı karşılaması bakımından ben sol campbell 'i tercih ediyorum başkanım!

aziz yıldırım: evet arkadaşlar panik yapmayın!! şimdi hepinizle teker teker sözleşme imzalayacağız fakat, öncelikle nicolas anelka 'dan nereden geldim buraya ben bakışını öğreneceksiniz!!
    #328226 (MaRTyNs, 08.06.2006 13:04 ~ 13:06)
  5. fenerbahçe aşkıyla yanıp tutuşan yerli veya yabancı futbolcuların fenerbahçe başkanına talepleri. ama maalesef belli bir yabancı kontenjanı olduğu için fenerbahçe başkanları bu dünya yıldızlarının tamamına olumlu yanıt verememektedir.

örnek : (bkz: fener istesin bugun gelirim)
    #1113743 (arabaciarabayatasget, 06.01.2007 11:17)
  6. (bkz: ananı da al git)
    #1113753 (darkerway, 06.01.2007 11:22)
  7. (bkz: batan geminin mallari bunlar yok mu alan)
    #1113755 (Cappucino, 06.01.2007 11:23)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

baskanim beni de al başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. baskanim beni de al ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu baskanim beni de al nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about baskanim beni de al. Copyrights of the articles are belong to their authors.