baskana direkt hat 

kapat

1. http://www.uludagsozluk.com/soz_uye.php?sa=uia

başkana direkt hat tı tıkladım boş bakınız çıktı. demek başkan boş. hımmm. sözlük bize birşeyler anlatmak istiyor.
    #478305 (liberty, 30.07.2006 22:28)
  2. gizli servislerin gizli iletişim methotlarını duymuştum ama sözlükten iletişim kurduklarını görünce oha dediğim hat tır.
    #2262206 (kemik koleksiyoncusu, 04.09.2007 19:39)
  3. beni buraya kadar getiren şey başkanın kim olduğu merakım değildir kesinlikle yanlış anlaşılmasın.
    #2438885 (piraye, 07.10.2007 12:41)
  4. saat 03:40 ta deja vu filmini izledikten ve hemen akabinde uludagsozluke girdikten sonra karşıma cia sayfası çıkmış ve arkadaşımla aramızda şu konuşma geçmiştir: (bu konuşma top secrettir sadece hackerlar görebilir *:

ben:olum bu ne lan?

ark:cia sayfasıyla ne alakası var ki??

ben:ohaa!!! olum su anda dınlenıo olabiliriz..kooorkmaaa sooonmeeeezzz bbuuuu safaaaakkk!!!!

ark:huhaha!!! olum ızlıyo olmasınlar bizi??

ben:ayet falan okuyalım lan. huahha

ark:bu nelan bole tasak mı olur, acayıp dalga gecmısler....

ben:(ben arada ajan olmak ıcın tıklayınıza tıkladım ve cia sıtesı acıldı) bu ne lan gercek sıte mı bu???

ark:sozlugu kapatıp ac bakalım bı daha cıkacak mı cıa sıtesı.

ben:(sozluk kapanıp acılır fakat) yok lan cıkmadı. noluo olum paranoyak olacaz ıyıce???

bu arada ıcerde uyuyan arkadaş wc ye gitmek üzere odasından çıkar..

ark:olum erhan ajan olmasın lan??

ben:yuh .mına koyim. denzel washingtonmuş aslında.yüzünü yıkıyomus adam esmer deılmıs falan.huahha

ark:kapat a.q kuzey ıraka gıdelım lan huahah!!!

ben: polat alemdarın parmagı olmasın lan bu ıste???

sonra bir kaç başlık denemesinden sonra bu başlığa denk geldik ve içimiz rahatladı. ama erhanı hala çözemedik. hiç tekin gelmiyor o çocuk bize!!! *

(bkz: ev arkadaşının cia ajanı olması)
    #2554090 (mfrkk, 04.11.2007 03:54)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

baskana direkt hat başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. baskana direkt hat ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu baskana direkt hat nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about baskana direkt hat. Copyrights of the articles are belong to their authors.