baskalari 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sen ve baskalari
  2. baskalari ne yapiyor sap ayarliyor
  3. baskalari da sevmis seni
  4. nickin baskalari tarafindan kullanilmasi
  5. baskalari odesin kurt uresin
  6. baskalari gitmis olur gidince
  7. galatasaray in baskalari tarafindan kurtarilmasi
  8. basit yasa ki baskalari da var olabilsin
  9. baskalari icin yasayan insan
  10. seni sen degil baskalari anlatsin

© 2008 - uludağ sözlük

baskalari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sikke » kaybedenler kulubu » taraf » sait faik abasiyanik » mtv icon » stephen crane » 522 li otobusler » yogurtcu » bullet » karsiya cifte camlar » tarihteki unutulmaz ayarlar » msn de sozluk yazarlarini cekistirmek » jeppe aakjaer » topa her kafa vurusunda beyin hucrelerinin olmesi » arabaciarabayatasget » tencere yuvarlanmis kapagini bulmus » savor » ripple » kalecik » heroin » ceza nin eksi sozluk e verdigi ayar » bi siktir git dedirten dinci zirvalari » gocuk » cikmaz sokak » 11 eylul » csc » jojoba yagi » tobi » ataturk yasasaydi akp ye oy verirdi » bitirecegiz » humidifier » sayisalda sadece 6 rakamini bilmek » zilgit » cacik » seyrantepe projesi » acemiler net » bos kamyon mu ariyorsunuz » pilonidal sinus » besiktas » lemanyak » multecilere ev vermek » carnot cycle » ateist insanlarin suc islemeye olan yatkinligi » abi bana yerversene » 53 friend requests » pamuk yagi » icime dert oldu bakla yememen » touch of evil » odtu elektrik elektronik muhendisligi » future perfect tense a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa