baska varsa ben bilmiyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bana benden baska bir dost varsa bileyim
  2. baska bir dunyada bir baska kisi olmayi istemek
  3. kargadan baska kus cikitadan baska muz tanimam
  4. sevdigi baska seveni baska olmak
  5. aynada baska guzelsin yatakta baska
  6. bilmiyorum
  7. bilmiyorum yok
  8. hic bilmiyorum
  9. ben bu isi bilmiyorum
  10. bilmiyorum ne haldeyim

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

baska varsa ben bilmiyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. baska varsa ben bilmiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu baska varsa ben bilmiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about baska varsa ben bilmiyorum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entry silinme sebepleri » karga » yaran diyaloglar » uludag sozluk » entry ve nick uyumu » mustafa kemal ataturk » no promise » sozlukle ilgili istekler » asiti kacmis kola » karpuzkabugu » yeni uuser olacaklara nick onerileri » kacak kelebek » devedikeni » alwayssleepy » helal olsun dedirten entryler » sozluk yazarlarinin itiraflari » arjen robben » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » melankolik » ask » july4th » lost » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » montajelemani » seni sevmekten baska neydi benim gunahim » ozgun muzik dinlemek bir tercihtir » nilufer hatun ilkogretim okulu » aver media » bioxcin » hilmi yavuz » istanbul aydin universitesi » lifli gidalar » keepvid com » kizlik zari bozulmasin diye arkadan veren kiz » bunyamin » yahudiler dunyanin en seker insanlaridir » alfabe » gozu arkada kalmak » ahci mod » savasta barısta » savasta barista turk ordusu » ctunnel » turkce alt yazili film » cek git bebegim » kartalkaya » borclularin soyledigi yalanlar » yemekteyiz nika » internette bazi sitelerin engellenecek olmasi » cok okuyanin degil cok gezenin bilmesi » anarchist penguen » dortdivan dinlenme tesisleri » yol gecen hanina donmek » hazine yardimi » kopek saldirirsa yapilacaklar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » entry i okumadan oylamak » 90 larda cocuk olmak » human » komunun girisindeki olasi yazilar » windows vista home basic » i belong to money » olasi ilk turk uzay araci isimleri » hemen tv yi ac denince haberi basindan yakalamak » iddaa da hem tek hem son mactan yatmak » solun devamli bolunmesi