baska sozluklere baslik satmak 

kapat
  1. parasız pulsuz kalmış uludağsözlük yazarlarının başvurduğu yoldur. oluşan son fiyatlar şöyledir.
    bir başlık 1 lira, üç başlık 4 lira.
    #1669223 (pilotmont, 21.05.2007 13:51)
  2. sözlük içi, sözlük dışı diye ayırabileceğimiz illegal alışveriştir. sözlük dışına başlık ihrac edenin;
    ayağı yorganına kısa gele,
    tedariksiz hacete çıka,
    klavuzu karga ola gibi beddualara maruz kalması vakidir. bir an-ı seyyalede malumu ilam eden, abesle iştigalci opurtunist bünyelerin bu tür ilişkilerin uzağında kalması, helal başlıklar açıp en azından ahirette gotumuze girebilir korkusunu yaşamaması önemle arz olunur.
    muduriyet
    edit: bu entry daha yapım aşamasındayken eksilenmiştir. fişlenmişiz anasını satayım.
    #3182249 (kobayashe, 23.03.2008 22:26 ~ 22:29)
  3. (bkz: sahibinden satılık entry)
    #3182323 (filozofil, 23.03.2008 22:43)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

baska sozluklere baslik satmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. baska sozluklere baslik satmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu baska sozluklere baslik satmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about baska sozluklere baslik satmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» seni sevmekten baska neydi benim gunahim » ozgun muzik dinlemek bir tercihtir » nilufer hatun ilkogretim okulu » aver media » bioxcin » hilmi yavuz » istanbul aydin universitesi » lifli gidalar » keepvid com » kizlik zari bozulmasin diye arkadan veren kiz » bunyamin » yahudiler dunyanin en seker insanlaridir » alfabe » gozu arkada kalmak » ahci mod » savasta barısta » savasta barista turk ordusu » ctunnel » turkce alt yazili film » cek git bebegim » a dustland fairytale » mahler senfoni no 4 » cannibalistic » gece sesleri » bilgehan » sozlukte kufur gorunce rahatsiz olan utulu yuzler » dr strangelove » istenilmedigi halde mecburiyetten yapilan seyler » dokunmadan orgazm edebilen erkek » circus » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » yumeji s theme » haber sitelerindeki tecavuz haberleri » kisinin kendi cocukluguna verdigi ogut » comedya » matahari » evile » her entry sini kufurle noktalayan yazar » mehmet atli » elemani indirelim kiza cokelim » anchorman