baska derslerde sinav calismak 

kapat
  1. ders çalışmayan bünyenin son çarelerinden biridir...
    (crazyhodja, 08.05.2008 22:12)
  2. - daha dört gün var sınava. çıkarırım özetlerimi ohoo.
    - yarın arkadasımdan alırım o çıkarmıstır nasıl olsa.
    - yarın özetleri bir gözden geçiririm öbür gün de sıkı bir çalışma. tamamdır.
    - otobüste okurum ben bunları ya.
    - saat tam 8 olsun.başlayacagım.
    - uf yarın erken kalkarım artık hem daha cok aklıma girer.
    - otobüste gözden geçiririm zaten kopya çekerler amaaan.
    - okula bir gideyim de öyle.
    - derse gireyim de öyle...
    (luciddreaming, 08.05.2008 22:16 ~ 22:17)
  3. (bkz: okulda sınav sözlükte sınav yeter laaan) * *
    (soffy, 08.05.2008 22:21)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» servet cetin » bismillah » igdir in tarihi eserleri » beri uz zimme » kadraj » vadideki zambak » berberin ayna tutmasina kil olmak » death station » aglayan bebek » 12 mayis 2008 cin depremi » kizce » eski defterleri silip yeni defter yapmak » holy roller » orgazm olurken olmek » ardahan » tenzip buyurmak » curum tasnii » awp monopoly » olum » insan mal olmasin » imhotep » minimal oyku denemeleri » repertir » any colour you like » star tv » hilesiz zar » red soldiers » adlari bilinmeyen mukemmel sarkilar » volkan arslan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa