basini tastan tasa vurmak 

1. çaresiz kalarak çok pişman olmak.*
    (larker, 17.08.2007 10:51)
  2. son sansını da kaybeden bunyenin gerceklestirdigi eylem ise yarar veya yaramaz bilinmez ama eylemi gerceklestirenin aklının basına gelmesini saglayabilir elbet.
    (baLim, 08.05.2008 10:17)
  3. abazanlığın sondan bir önceki safhası.

bundan sonra başını mengeneye sıkıştırıp patlatmak gelir.
    (bi biskreme verdim, 08.05.2008 10:19)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» lanet olsun seviyorum » lig bitince kendini boslukta hissetmek » samuel beckett » gebze » lord hamile giyim » deneme yazilari » chevolution » bugun benim dogum gunum » musluman ulkelerin gelisememesi » yakisikli ama salak erkek » hamam » cocuklar inanmayin demistik » besiktas » god of war chains of olympus » yengec dansi » engin ardic » uefa com » pis sevisirim » var misin yok musun nursel » gulhan » sunnet olacak yazarlara tavsiyeler » acid rain » striker » googoosh » 10 mayis 2008 galatasaray g birligi oftas maci » wolfshade » dimple » hakan sukur euro 2008 de oynamali » 3l00d6u1lty a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa