basinda 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cag basinda
  2. dag basinda
  3. zall is basinda
  4. her saat basinda
  5. seovi is basinda
  6. basinda olmak
  7. bilim is basinda
  8. basinda guve
  9. basinda paralansin
  10. dis basinda turkiye

© 2008 - uludağ sözlük

basinda başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. basinda ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu basinda nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» vodafone reklamlari » fabala » ismail yk sarkilarinin sacmaliklari » ilgi cekmek icin yazilan msn iletileri » i turn to you » secmen egitim duzeyi ve oy dagilimi iliskisi » ahmet yildiz olmedi » itu sozluk » sevgiliden ayrildiktan sonra atilacak son sms » my apocalypse a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games