basina devlet kusu konmak 

kapat
  1. sans eseri büyük ve önemli bir seyi ele gecirmek.
    #2009315 (KoPuSh, 25.07.2007 20:29)
  2. 'artık devlet kuşu değil ki, özel bir kuruluşa satıldı oda' diyerek iğrenç espri anlayışımı bütün sözlüğe göstermek istediğim söz*.
    ama yine de ampule sormak lazım, satarsa valla başımın üstünde yeri var o kuşun*.
    #2009343 (nickerim, 25.07.2007 20:33 ~ 20:40)
  3. Birden kafayı yemek salak salak ortalarda dolaşmak.
    (bkz: ne oldum delisi olmak)
    #2010716 (Darksatan, 25.07.2007 23:23 ~ 23:24)

© 2008 - uludağ sözlük

basina devlet kusu konmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. basina devlet kusu konmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu basina devlet kusu konmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» parlak kukurt » bir daha asik olmayacagim » ter atmak » eye catching » ford kuga » ilan ile ilam arasindaki fark » rin tin tin » deniz yildizi » yazin bot giyen kizlarin les kokan ayaklari » cuneyt gokcer a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games