basin mensubu beslemenin incelikleri 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. basin mensubu
  2. pitbull beslemenin hala yasaklanmamasi
  3. gergedan beslemenin doguracagi olasi problemler
  4. her olayda yabanci basin soyle dedi diyen basin
  5. tsk mensubu
  6. emekli tsk mensubu
  7. sevgilinin babasinin mit mensubu olmasi
  8. tanri nin cevik kuvvet mensubu olma ihtimali
  9. zenci girtlagina sahip beyaz irk mensubu sarkici
  10. age of empires oyununun incelikleri

© 2008 - uludağ sözlük

basin mensubu beslemenin incelikleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. basin mensubu beslemenin incelikleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu basin mensubu beslemenin incelikleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» arbalet » cik televizyona de ki ben musteriyim » oguzhan ozyakup » bir gecelik kizin basa bela olmasi » enes » sabri sarioglu » kadinsilarin omuz omuza organize oluslari » pirskirin » disfazi » toplu emo katliami » chemical assault » p s i love you » yalardag » abdulaziz han » jean amerika nin salvaridir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fettos » sikintidan pijamanin ipini kemirmek » dan jacobs » 7 yazar birlesip moderatore girmek » avenge » revenge » akp yi kapatmak icin daha iyi gerekceler » turkiye devrimci genclik federasyonu » moonshield » astazi » galatasaray universitesi » classy goth » antiochia ad tavrum » diskalkuli » depr