basimin belasi 

kapat
  1. Fevkalade bir mazlum çimen şarkısı..
    #920909 (kml, 28.11.2006 13:24 ~ 13:28)
  2. bendenizin söylemiş olduğu, klibinde bendenize hasta olduğum şarkı.

gel başımın belası gecemin rüyası
    baharım a canım aşk yorgunu zavallıyım
    ah canım vah canım söylemeye kararlıyım
    kendimi unuttum ziyan oldum yollarında

sen boşver ne farkeder tanrı bizi ayırsada
    beni dertlere hüzünlere saldın gittin nerelere
    benim derdim hep seninle sakın vazgeçme vazgeçeme
    hayatta olmaz seni bırakmam
    hadi bir kaç git isteyene alır kaçarım
    bak uğraşırım sakın vazgeçme terkedeme

klibini izlemek için;

http://www.youtube.com/watch?v=UTCqo1G-CSw +
    #2233956 (kuvass, 31.08.2007 09:29)
  3. (bkz: efendim) *
    #2233972 (mulayim, 31.08.2007 09:35)
  4. müziğiyle, vokaliyle çok güzel bir şarkı. sözlere diyecek bir şey bulamıyorum, zira aşk acısı çekmiyor olmama rağmen beynim uyuşuyor, yüreğime bir manda oturuyor dinlerken.

bir de; ne alaka diyenler olacaktır muhakkak, ama bu şarkıda mazlum çimen'in sesi acayip derecede ilhan şeşen'in sesini andırıyor.

http://www.youtube.com/wa...CCdSM&feature=related +
    #2685880 (dilamze, 11.12.2007 13:58 ~ 14:32)
  5. yumuşak bi ses tonuyla sevgiliye söylendiğinde iki tarafında hoşuna giden söz.
    #3879051 (ebeda, 27.08.2008 19:20)
  6. Engin Hepileri ve Sipel Doğu Lesar Erdoğan adlı Kürt oyuncunun filmi. Güzel kızmış vesselam. Bir Altıoklar filmi.
    #4249964 (megajardel, 19.11.2008 01:06)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

basimin belasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. basimin belasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu basimin belasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about basimin belasi. Copyrights of the articles are belong to their authors.