basbakan in is isteyene kartvizitini vermesi 

kapat
  1. her isteyene verilmemelidir. *
    #1859268 (peceteye recete yazan doktor, 03.07.2007 20:11)
  2. --spoiler--
    is bu kartin hamili yakinimdir. gerekli arzularinin yerine getirlmesini istirham ederim.
    --spoiler--
    #1859273 (mulayim, 03.07.2007 20:13)
  3. maddi sıkıntıdan böbreğini satma noktasına gelen vatandaşa burasi sakatatci degil kardesim diyen bir başbakandan beklenmesi son derece normal olay.
    #1859280 (Lynx, 03.07.2007 20:14)
  4. (bkz: adres içindir)
    #1859293 (trixx, 03.07.2007 20:17)
  5. her i$ isteyene kartvizit verilmesi durumunda matbaalarin ko$e olacagi gercegidir.
    demek i$sizlik kartvizit vasitasiyla cozulecek bir sorunmu$, kral $u rte, oyum sana be!
    #1859323 (Antistar, 03.07.2007 20:25)
  6. umut tacirliği yapmanın bir yolu daha. sanki kartvizitini verince aramasını mı bekleyecek o işsizin.
    #1859349 (simardi kilitlendi dondu kaldi, 03.07.2007 20:31)
  7. göz boyamacılığın en hakiki örneklerinden biridir.. asıl yüzü için;
    (bkz: ananı da al git)
    #1859354 (stranger, 03.07.2007 20:33)
  8. seçim takdiklerinin en fecisi. o kartvizit seçim sonrası da geçerli olacak mı yoksa yenisi mi basılacak?
    #1859358 (nikim yok benim, 03.07.2007 20:34)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

basbakan in is isteyene kartvizitini vermesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. basbakan in is isteyene kartvizitini vermesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu basbakan in is isteyene kartvizitini vermesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about basbakan in is isteyene kartvizitini vermesi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gavur dagi » secularism » evaporasyon » van ercis itimat » hıyanet i vataniye kanunu nedir » muslu cocuklara oyuncak yagdiralim kampanyasi » 19 eylul 2008 denizlispor trabzonspor maci » seytan ridvan » aslinda butun turkuculer milletvekili falan ols » blowjob » friv » mustafa islamoglu » butik » posta gazatesi ve haydar dumen efanesi » ataturk un gittigi okullar » bursa ya kar yagisi » ruyada olmus yakinini gormek » milfler » morgan de sanctis » ama benim cigerim yanar » sobotta » vapurda sessiz sessiz aglayan kiz » daniel guiza nin gol atabilmesi icin gerekenler » tanim baslik yedekleme aparati yapilsin kampanyasi » hacca giden sosyete » stilton » maraton » ilk 11 in altisiyla yatmak » bilkent universitesi makina muhendisligi » deniz baykal a kara carsaf hediye etmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » abazan adamla kasar kadinin evlenmesi » nasa » seagull » tuketim cilginligi » sol frame e gelmesi engellenmis basliklar » got kasintisi » modiodal » kendini yikmak » arthropoda » hakan gunday