basarisiz ask denemeleri 

kapat
  1. aha buldum hayatımın aşkını, çok sevicem onu, gezicez tozucaz fantezileri kurulurken bi şekilde kursakta kalan, oldurulamayan aşktır.
    #32367 (cikarinbeniburdan, 22.01.2006 20:11)
  2. aşık olunarak başlanılan ama beklentilerin zamanla karşılanmaması sonucu gelinen son.
    #32373 (tombiş, 22.01.2006 20:15)
  3. insanın gelecekle ilgili ümitlerini azaltan,özgüveni bocalatan hadiselerdir.sık sık olmaları durumunda kişinin "acaba bende bi sorun mu var?" demesi kuvvetle muhtemeldir.ama bilin ki sorun kimsede değildir,bunlar yaşanması gereken,aslında her seferinde daha bir olgunlaştıran başarısızlıklardır,her insan yaşayacaktır zira.
    #32381 (Elendil, 22.01.2006 20:18)
  4. sonu hep (bkz: yenilen pehlivan güreşe doymazmış) şeklinde biten ve bağımlılık yaratması sebebiyle hiç sonu gelmeyen çırpınışımsı aktiviteler.
    #32382 (sıçtırtma lamasına, 22.01.2006 20:19)
  5. yıldızlarla birebir alakalı durum. bazen karşınıza üst üste sevgili olma potansiyeli olan kişiler cıkar aralarında eleme yaparsınız. bazen de 1 sene o potansiyele yakından uzaktan erişememiş kişi bile cıkmaz. sevgiliye bereket gelmiştir ama sadece biri o sevgili olacaktır o lili lili karemala sepeti denir biri seçilir, diğerleri reddedilir ama seçilen kişi bir süre sonrayüzünüzü kara çıkarır ve sonuç: dıııtttt yanlış cevap seneye şansınızı bir daha deneyin güle güle.
    #32391 (liberty, 22.01.2006 20:23 ~ 20:25)
  6. (bkz: beni begeneni ben begenmem benim begendigimse beni)
    #32397 (cikarinbeniburdan, 22.01.2006 20:25)
  7. girdiğiniz mağazadaki satıcı kıza yazılmak en başta gelir. meslek icabı her erkeğe şirinlik yapar hatunlar. her seferinde de eblehleşilir. alışveriş bittikten sonra unutur sizi yelloz. ayıp be, ümit vermeseydin bari.
    #766123 (chosen, 23.10.2006 03:57)
  8. her seferinde insanı biraz daha karamsarlığa iter basarisiz as denemeleri.
    tam aradığım insanı, doğru kişiyi, mutlu bir aşkı buldum dersiniz bir kez daha. belki bunu daha öncede söylemişsinizdir birileri için ama onlar başarısız olmustur. bu sefer evet dersiniz, evet buldum. ama gün gelir bu da acı bir son olur.
    bu başarısızlığın kaynağı ne? sorusuna cevap arasınız ama bulamazsınız. cogu kez karşı taraflarda aranır hata ama sonunda hep hüsran olmuştur. bu sefer kendinize dönersiniz ama bu da boşunadır belki.
    sorun belki hep yanlış insanları bulmaktadır, ya da beyhude bir hayalin peşinde koşmaktadır ya da hayalinizdeki insanı aramaktan kaynaklanmaktadır, bulamazsınız sonucunu. belkide hayalinizde ki sevgili ile, aşık olunan insanın aynı kişiler olmadığını görürsünüz her seferinde.
    sorun nerde olursa olsun, ilişki neden başarısız olursa olsun yinede her hayalkırıklığı sizi biraz daha uzaklaştırır aşktan, aşık olmaktan. umudunuz her seferinde biraz daha tükenir, ama ufacıkta olsa bir umut taşır insan yüreğinde.
    #766191 (paradise, 23.10.2006 06:09)
  9. uçan bir kuşun duvara çarpması gibidir başarısız aşk denemeleri. insanın kolunu kanadını kırar. Tam aradıgım insanı buldum dersin ama olmadık bir şeyden dolayı biter gider insanın içinde bir acı bir hüsran kalır. belki benden dolayı bitti diye söyleniriz ama elimizde yapacak bir şey kalmamıştır. o artık gitmiştir bizdende bazı parcalar alarak belki bir gün geri döner olmaz mı?.
    #2602935 (eritrol, 18.11.2007 13:16)
  10. gerçek aşkı bulanan kadar hep gerçek sanılan sonunda ne derece gerçek olduğu anlaşılan aşklar...
    (bkz: deneme yanılma)
    #2602961 (korlerulkesindeaynasatanadam, 18.11.2007 13:25)
  11. sonunda başarı sağlanacak denemelerdir.
    (bkz: izliyoruz)
    #2602970 (yamuq, 18.11.2007 13:28)
  12. (bkz: tulbentustundesakiz dan inciler)
    #2602972 (tulbentustundesakiz, 18.11.2007 13:28)
  13. iclal aydin - tuna kiremitci .
    #2603095 (novakatinamite, 18.11.2007 14:07)
  14. kanımca herzaman ilk askınız böyle sonuclanır, daha sonra tecrübeler edindikce daha düzgün bir iliskiye dogru gidersiniz.*
    #2603121 (arka plan, 18.11.2007 14:20)
  15. başarısızlık geri çekilmek ise; evet, gerçekten de başarısız aşk denemeleridir.
    #2603131 (bl, 18.11.2007 14:25)
  16. tavan aralarında küflenmiş sararmış aşk mektupları,
    en okunmayan kitabın arasına kurutulmaya konmuş
    yapayalnız bir gül,
    küflenmiş arzular, kurumuş hevesler,
    aşk için heyecanlanmış sarhoş nefesler.
    ve sonuç...
    her seferinde keşke diye başlayıp
    amalarla biten başarısız aşk denemeleri...
    #2603168 (yasak merve, 18.11.2007 14:37)
  17. denenmişse tamamen başarısız sayılamaz aşk, başarısız aşk hiç denenmemiş olanıdır. çok sevip de söyleyememek, bir türlü ona kendini yakıştıramamaktır. gerçekliğin bıçak gibi vazgeçiren bir takım dayatmalarına boyun eğmek ve çıldırmamak için teselliyi ancak bir rüyanın müjdesinde bulabilmektir.
    #2603587 (anlamli tahsin, 18.11.2007 17:13)
  18. birini hayatinin ve kalbinin tam orta yerine kabul ettikten sonra, o birinin her seferinde seni yolun tam orta yerinde birakmasiyla ortaya cikan talihsiz denemelerdir. "ask" zaten bu yuzden "zordur" ve cogu husran dolu iliskiden sonra "yoktur". birkac denemeden sonra fazla zorlamamak gerekir. zira bu denemeler insani yorar, yipratir.

"ask"siz hayata hizlica bir geri donus yapilmalidir. hayat oyle daha guzel.
    #3337509 (KoPuSh, 30.04.2008 00:05)
  19. başarısız aşk denemesi yoktur, bir sonraki aşk için daha ilerletilmiş staj vardır, staj bitip diplomayı aldığınızda artık evlisiniz demektir.
    #3337520 (never neverland, 30.04.2008 00:07)
  20. her aşk biterse -ki bitmeye mahhkumdur-her deneme bir başarısızlıktır.
    #3337606 (smellofsmyrna, 30.04.2008 00:30)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

basarisiz ask denemeleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. basarisiz ask denemeleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu basarisiz ask denemeleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about basarisiz ask denemeleri. Copyright of the articles are belong to their authors.

» beni begeneni ben begenmem benim begendigimse beni » rte aski » gavur dagi » secularism » evaporasyon » van ercis itimat » hıyanet i vataniye kanunu nedir » muslu cocuklara oyuncak yagdiralim kampanyasi » 19 eylul 2008 denizlispor trabzonspor maci » seytan ridvan » aslinda butun turkuculer milletvekili falan ols » blowjob » friv » mustafa islamoglu » butik » posta gazatesi ve haydar dumen efanesi » ataturk un gittigi okullar » bursa ya kar yagisi » ruyada olmus yakinini gormek » milfler » morgan de sanctis » ama benim cigerim yanar » hali ile kilim arasindaki farklar » recep tayyip erdogan » carsaf giyenlere potansiyel chp li gozuyle bakmak » masturbasyonun ve geneleve gitmenin asagilanmasi » mon coeur s ouvre a ta voix » fondu » saklimdasin » angelica » hulya avsar » boran » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » fizikokimya » sakatlik » the man who wasn t there » ken rasmussen » hnrna » issiz adam daki sapka ve gozluklu fantazi abi » alisimin kaslari kare » since i ve been loving you » yoga yapanlarin muslumanliktan cikmasi » denilson