bas parmaga yuzuk takmak 


kapat
  1. klişeleşmiş orta ve işaret parmağa yüzük takmaktan fazlaca sıkılmış olan ya da yüzüğün diğer parmaklara büyük geldiğini gören insanın yüzüğü en tombul ve en kısa parmağa takması işidir.
    #214161 (asiti kaçmış kola, 05.05.2006 18:22)
  2. hatunlarda lezbiyenlik işaretidir.
    #214164 (janjan, 05.05.2006 18:23)
  3. (bkz: bes parmağa yüzük takmak)
    #214176 (atan alir spor, 05.05.2006 18:26)
  4. bu şaçmalığın bir başka versiyonu için;
    (bkz: sağ kulağa küpe takmak)
    #2749120 (yoksa yamuluyor muyum, 26.12.2007 14:34)
  5. görüntüye anlam yükleme meraklısı insanlar tarafından beyin loplarından ziyade popo loplarıyla yapılacak pekçok yoruma gebe hareket. ayrıca (bkz: gumus yuzuk takan erkek)
    #4302449 (cenci, 30.11.2008 22:05)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

bas parmaga yuzuk takmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bas parmaga yuzuk takmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bas parmaga yuzuk takmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bas parmaga yuzuk takmak. Copyrights of the articles are belong to their authors.