barmen 

kapat
  1. Bar tezgâhtarı.
    #136538 (italiano, 28.03.2006 17:03)
  2. amerikan filmi klişelerindendir ayrıca. herhangi birşeyi hatırlamasına belki şu 20 papel yardımcı olur. bu adamı buralarda illaki görmüştür ama çoğunlukla o bardağın için bezle ovalarken yumurtlar bunlar ne yumurtlayacaklarsa. var o bardakta bir şey...*
    #999312 (bob marley faruk, 15.12.2006 02:37)
  3. ''hey barmen bana bir bira
    yanimda ki fistiga tekila''

beyitindeki cefakar elaman.
    #999318 (mulayim, 15.12.2006 02:39)
  4. (bkz: barmen minik)
    #999322 (dukur, 15.12.2006 02:40)
  5. filmlerde görüldüğü gibi sizi dinleyen sevip sayan insan profilinin tam tersi bi zihniyetle acaba bir jack daha kakalarmiyim diye düşünen bar insani. karışım hazırlamak dışında eglenceli bir meslek. ögrenci için paha biçilmez bişey olmakla beraber müşterinin sizin ayağınıza gelmesi haz veren bi meslektir. Alexanderın bacısını hazirlamak öğrenmek bardağın kokusundan içindekini tanımak gibi zorlukları da vardır.en kötüsüde barin kapanış saati geldiğinde sizi bekleyen yüzlerce bardaktır. (bardak yıkama makinaniz yoksa )
    #2549411 (seyo88, 03.11.2007 00:13)
  6. " hey barmen bana bir bira
    yanımdaki fıstığa bir tekira " *
    şarkısını akla getiren kelime.
    #2695951 (unique270, 14.12.2007 13:25)
  7. kendini satmayı biliorsan çok iyi yolunu bulabileceğin bi meslektir. kendini satmak derken, bara gelen müşteriye iki üç dakika lafladıktan sonra iki küp buz atılmış bi viski bardağına normalda duble olması gerekirken tek ölcülük viskiyi doldurup duble diye iteleyebilme yeteneğinden bahsediyordum.lakin böyle bir davranışı uygulayabiliorsanız, bir şişe viskiden en az 3-4 duble kendiniz cıkarabiliorsunuz demektir. buda içkiye para vermeyeceğiniz anlamına gelmektedir. eglencelidir.
    #3035745 (ben deliyim, 20.02.2008 18:47)

© 2008 - uludağ sözlük

barmen başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. barmen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu barmen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cigdem savas » santiago solari » tom riddle » dolly parton » saatte nacar kadinda macar » ataturk vs fethullah gulen » sair uuserlardan siirler » vienetta » cocukken ruyada isemek » shadowkiss a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci