baris manco caddesi 

kapat
  1. ukte

kayseri kocasinan'da bir cadde ismi.
    #943082 (huppu, 03.12.2006 12:35)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

baris manco caddesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. baris manco caddesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu baris manco caddesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about baris manco caddesi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sandaloz sakizi » josh holloway li magnum reklami » 14 mayis 2006 denizlispor fenerbahce maci » radyo yerine polis telsizi dinlemek » turk filminde tecavuz edilen kizin intihar etme » ekin olcayto » bosalma ani » mozole mirac » wake up wake up and look around you » radyo ilac » avea nin numaran degismeden avea ya gec reklami » don juanizm » amsiz girilmez » alternatif youtube a erisim metodlari » kizil havalari seyret ki aksam olmakta » geceleri am got temali girilerin havada ucusmas » paradise » cunku ayrilik da sevdaya dahil cunku ayrilanla » yemekteyiz naim » gormedim omrumun asude gecen bir demini » yeni kasa » serenay sarikaya » crzytarantla » frank sinatra » imrali ya mahkum alinmasi » moderasyona acik mektup » yazarlarin aslinda demek istedikleri » motorhead » sozluk yazarlarinin akp li nickleri » settar tanriogen » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » basbakanin youtube video sitesine girmesi » advent » chp genel baykali » mahler senfoni no 6 » vodafone kerim » sozlukteki trabzonlular » sozluk yazarlarinin itiraflari » hakan sukur » burasi mustemleke degil » ruzgara karsi iseyenler