baris icin savas 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. savas ve baris
  2. bin baris bir savas
  3. kulubelere baris saraylara savas
  4. bazen baris adinda savas gizlenir
  5. baris iki savas arasinda gecen zamandir
  6. doguselim baris icin
  7. baris icin oradaydilar
  8. baris icin sosyalizm
  9. baris icin savasmak
  10. baris icin karikatur

© 2008 - uludağ sözlük

baris icin savas başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. baris icin savas ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu baris icin savas nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turbanin altina giyilen bere » 105 yasindaki bakire » kazanan baris olacaksa pkk nin amina koyayim » pit » eksi sozluk teki reklam nickli yazar » tatilde calismak » erkek delisi » yatak odasinda takimli nevresim kullanan cift » baskalarinin eskilerini giyenin sarkisi » ibu sozluk » n sync » haris alexiou » hasan mezarci » vstol » not a second time » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » harvey nichols » sana suresiz izin veriyorum » ask aldatir » marmara universitesi dis hekimligi fakultesi » ask hukmeder » los lunes al sol » 0 dogumlu olmak » kazanan baris olacaksa pkk ile yataga girerim » seovi » dolunayisi » erotofobi » celestial teapot » fenerbahce kupasi » omer hayyam » istanbul da yasama vergisi