baris ermis 

kapat
  1. 1985 doğumlu,1,94 boyunda 88 kilo ve liseden beri aynı kızla beraber * olan telekomun genç oyuncusu...
    #1476710 (bubble, 31.03.2007 20:49 ~ 20:52)
  2. efes pilsen in degerini bilemedigi point guard. son derece kuvvetli, savunmada gayretli, hucumda akıllı işler yapabilen bir adamdir. zamanında pişsin diye pertevniyal e gonderilmiş ve burada engin atsur - valentin pastal ile ortalıgın tozunu atmıstır. bu eleman dururken yabancı guard pesinde kosan efes kenar yonetimini tebrik etmek duser hepimize.
    #1842979 (saduman, 30.06.2007 02:21)
  3. geçtiğimiz sezon pinar karsiyaka forması altında başarılı bir sezon geçirdikten sonra, transferin hızlı takımı turk telekom tarafından transfer edilen basketbolcudur. 2006-2007 sezonunda Ankara ekibinde kiralık olarak forma giyen 23 yaşındaki oyun kurucu, bu takımla 1+1 yıllık sözleşme imzalamıştır. efes pilsen altyapısından yetişen 1.94 boyundaki oyuncu, geçtiğimiz sezon izmir ekibinde ilk beş başladığı 31 maçta 8.7 sayı - 3.1 ribaund ve 3.3 asist ortalamaları tutturmuştur.

kendisi transferiyle, yöneticiyim diye geçinen engin ozerhun gibileri efes camiasının içinde bulunduğu sürece alt yapıdan yetişip iyice pişen - hatta yanan - oyuncuların takımda yer alamayacağının kanıtı olmuştur tekrardan.
    #3541360 (bionic, 15.06.2008 17:24)

© 2008 - uludağ sözlük

baris ermis başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. baris ermis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu baris ermis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» entry ve nick uyumu » ne unuturuz ne affederiz » mad men » ben sana hala asigim » irfan toreci » dis fircasina sabun surmek » atan alir spor » mescit » agnostic » kendini araba zanneden cocuk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games