baris akarsu icin siir yazmak 

kapat
  1. oldukten sonra cogu kisinin yaptigi bir eylemdi. simdi o kisilere baris akarsu vardi ne oldu desek cocugun adini bile unutmuslardir. populer kultur insanin duygularini bile balona cevirebilliyor.
    #2538018 (scurtel, 30.10.2007 22:24)
  2. rahmetli 'barış akarsu'nun * öldüğüne sevinmesi... "ne kadar çookk sevenim varmış bu kadar sevildiğimi bilmiyordum"......

bir de sitemi var tabi "yaşarken kıymetimi bilemediniz"
    #2538049 (kayip yazar geri dondu, 30.10.2007 22:32 ~ 22:33)
  3. kardeşime şiir yazmaktır.

Ölümler hep üzücü olmuştur birilerine,

Tıpkı seninki gibi.

Sanki her gün görüşüyormuşuz da,

Sanki bugün doğum günün için hediye almışım gibi.

Heyecanla, umutla, sabırla bekledim iyi haberlerini.

Olmadı, ölüm yine üzücü oldu birilerine,

Yarın, yine, hayat devam edecek, birilerine.

Bense hiç karşılamadığım, hiç konuşmadığım, öyle uzaktan sevdiğim kardeşimi,

Hiç aklımdan çıkarmayacağım,

Sanki bugün ölmemiş gibi.

edit: bu entry eskileyen ''seri eksi oy veren öküz''e sesleniyorum. ''insan olsaydın anlardın o satırları bana neyin yazdırdığını.'' ama tıbben mimkin değil.
    #2538106 (zaamtoox, 30.10.2007 22:41 ~ 23:22)
  4. youtube'deki video kliplerine yapılan yorumlarda görülebilecek olan eylem.
    #2538151 (tanimadinmiben, 30.10.2007 22:52)

© 2008 - uludağ sözlük

baris akarsu icin siir yazmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. baris akarsu icin siir yazmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu baris akarsu icin siir yazmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hz google » polisin dur ihtarina uymamak » buyrun mesaj panosu » gothic evil » nukleer bomba cikti delikanlilik bozuldu » tayyip e niye bu kadar kufur ediyorlar anne » aysun kayaci ile cobanin oylarinin esit olmasi » meme acarak protesto yapmak » yonja insanlari » itu sozluk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games