bari orucumuzu actiktan sonra oldurun 

kapat
  1. 29 eylül 2007 şırnak'ta hain bir pusu kurarak minibüsü tarayan ve 12 kişinin ölümüne neden olan pkk teroristlerinin işittikleri cümleler...

evet ölen vatandaşlarımız orucumuzu açtıktan sonra bizi öldürün diyorlar bu hainlere ve bazılarıda bu hainleri kardeş olarak görüp terörist diyemeyiz diyorlar; daha da ilginci ise özgürlük diye ağlayan, yansız basın olarak lanse edilen bu hainlere yakın bazı siyasi gazetelerde nedense bu olaya tek satır bile yer vermemiş.

Hala merak ediyorum acaba şimdi neyi savuncaksın sebahat tuncel, al kardeşlerini başına çal diyesim geliyor ama sende kafa olsa zaten böyle düşünmezdin.
    #2409345 (Nexagon, 01.10.2007 08:17)
  2. (bkz: dtp liler ne istiyor)
    #2409363 (krabbe, 01.10.2007 08:36)
  3. Saldırıda öldürülenlerin teröristlerden son ricalarını belirten cümle.

Beni derin düşüncelere iten söz öbeği. Derin, çok derin çooook...
    #2409440 (KIZILMASKE, 01.10.2007 09:55)
  4. aç açına ölmek istememek.
    #2411696 (Umutluyum Hala, 01.10.2007 19:55)
  5. bütün bu hainliklere rağmen bu olayın yüklemlerine hala bir yaptırım uygulanmaması dahası terörist olarak nitelendirilmemleri de ayrı bir muamma.
    #2411947 (Nexagon, 01.10.2007 20:37 ~ 20:57)
  6. öldürülmekten sıyırmak isteyen ve karşısındakinin zekasını küçümseyen bir oksimoron rica. yani dikkate alınması en dindar katil tarafından bile imkansız.oruçlu ölmek tanrı nezdinde cenabet ölmek gibi bedbaht bir durum mudurki, kişi oruçlu ölmek istemesin? bu komik istek dinle iligili değildir kesinlikle. ya ölmeden önce dünya nimetlerinden son bir kez daha tatma isteğidir ya da kazanılan zaman içinde kaçma olasılığının arttırma çabsıyla ilgilidir. yani birine bari orucumuzu açtıktan sonra öldürün demekle bari dişlerimi fırçaladıktan sonra öldürün demek arasında hiçbir fark yoktur.
    edit: ya bu entry e sürekli kötü oy verenler harbiden kafamı karıştırdınız. yani en azından bu kadar kötü olanın ne olduğunu anlayabilmem için bir mesaj yollayıp beni aydınlatın. yoksa dinen oruçlu ölmek günah da benim mi haberim yok...
    #2412042 (bitse de kurtulsak, 01.10.2007 20:55 ~ 03.10.2007 20:04)
  7. salyaları çeşme olmuş kuduz bir köpeğe beni ısırma demek gibi bir şeydir. hayvan her yerde hayvan.
    #2412073 (arjen robben, 01.10.2007 20:58)
  8. sözde ırkçı olmayan geniş insanlar olan ama "siz-biz" diye ayrım yapan güruha mensup üyelerin yaptığı eylemde duyulan cümlelerdir aynı zamanda.
    #2420417 (Nexagon, 03.10.2007 12:12)
  9. söyleyen kişi öldüyse nasıl su yüzüne çıktığı merak konusu olan sözdür. biraz sallamasyon biraz ajitasyon kokusu var.
    #3319109 (hebeley episode II, 25.04.2008 23:04)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bari orucumuzu actiktan sonra oldurun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bari orucumuzu actiktan sonra oldurun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bari orucumuzu actiktan sonra oldurun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bari orucumuzu actiktan sonra oldurun. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sandaloz sakizi » josh holloway li magnum reklami » 14 mayis 2006 denizlispor fenerbahce maci » radyo yerine polis telsizi dinlemek » turk filminde tecavuz edilen kizin intihar etme » ekin olcayto » bosalma ani » mozole mirac » wake up wake up and look around you » radyo ilac » avea nin numaran degismeden avea ya gec reklami » don juanizm » amsiz girilmez » alternatif youtube a erisim metodlari » kizil havalari seyret ki aksam olmakta » geceleri am got temali girilerin havada ucusmas » paradise » cunku ayrilik da sevdaya dahil cunku ayrilanla » yemekteyiz naim » gormedim omrumun asude gecen bir demini » cannibalistic » trafikten giderken agactan cikmak » eksi den farkimiz olsun ingilizce baslik acmayalim kampanyasi » heretic » stevie ray vaughan » ziggurat » kundi » tuvalet duvarindaki sumuk koleksiyonu » ancuez » muhendis gorunce duvara yaslanmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » yaylalar yaylalar » infantisid » michael jackson in musluman olmasi » kinder bueno » the shawshank redemption » nil » ziya sengul » i belong to fethullah gulen » sacma programlari gulmek icin izliyorum diyen kisi » gorunmez kaza