bari kanli canli gorsun bizi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kanli canli
  2. canli canli daki kadinin gogsu kapali giyinmesi
  3. canli kalkan olayim derken canli cipura olmak
  4. kusu canli canli kedisine veren psikopat cocuk
  5. canli canli kiyma makinesine atilan inek
  6. ruyada gorulen insani canli canli gormek
  7. hayvanlarin derisini canli canli soymak
  8. kiyamet gununu canli canli yasamak
  9. canli olmayan bir yayina canli yazmak
  10. canli canli mumyalanmis kadinlar

© 2008 - uludağ sözlük

bari kanli canli gorsun bizi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bari kanli canli gorsun bizi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bari kanli canli gorsun bizi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» harlem de siyahilerle rap yapmak » uhde » ulu chat » dinsizlesiyorum muntazaman » kate mosse » yaran kufurler » rosario to vampire capu2 » beat » sozlukteki erkek hegemonyasi » sevgiliye tapmak varken tanriya tapan insan modeli » duygulanim » turk futbolunun duran top hastaligi » duraliminyum » su ismiyle ilgili yapilan igrenc espriler » romantik entryler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kitap okumayanlardan sabun yapmak » bell x15 » yusuf simsek » orgazm sonrasi aglayan erkek » ne emmeye gelirsin ne de gommeye » hamisine nanay piy piy kaymak » kopek olduren icip uzun yasayacagini sanan tip » sabah sabah seda sayan » gokhaann » fetullah gulenin amerikada yasamasinin nedenleri » purple » 1 gun gecti unutamadim seni » bir cocuk sevdim » sevgilinin zaman istemesi » chronophilia