bari gosterdigi bir seye benzesindir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. din akp nin ataturk chp nin gosterdigi gibi degil
  2. patronlarin gosterdigi sahte tevazu
  3. bozuk saatin dogruyu gosterdigi an
  4. yazarlarin caylaklara gosterdigi sefkat
  5. laiklerin hristiyanlara gosterdigi hosgoru
  6. yabancilarin korumaya ozen gosterdigi alanlar
  7. agos gazetesi nin sehitlere gosterdigi duyarlilik
  8. insani insan yapan sey cevresine gosterdigi direnistir
  9. hicbir seye katilmiyorum hicbir seye
  10. bari sen

© 2008 - uludağ sözlük

bari gosterdigi bir seye benzesindir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bari gosterdigi bir seye benzesindir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bari gosterdigi bir seye benzesindir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hala ps 1 oynayan insan » konusmayi birakan insan » sadist » propaganda » testosteron » asiri samimiyet barindiran sozcukler » yuri » sevgilinin babasinin is adami olmasi » bir hayvanat bahcesi olarak ogrenci evi » amerikan film kliseleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games