bardaki fotr sapkali tip 

kapat
  1. tünaaaydın arkadaşlaaaaaar...

bu tip hakkında genç kızlarımıza biraz bilgi vermek ilazım geldi.

kesinlikle önemli biri değildir bu tip. böyle kenan doğulu castin timbirlek de takıo die kanmayın güzel kızlar. bok gibi adam lan adını söyliyemiyo valla. gelin bizim masaya. normal gömleğini kotunu giymiş gelmiş insanlar daha mı bi konuşulup güzel vakit geçirilebilir oluyo ne?

çok sikko bir adam bu fötr şapkalı tip.
    (bkz: iki tokat afedersin)
    #3723841 (or something, 26.07.2008 13:47)

© 2008 - uludağ sözlük

bardaki fotr sapkali tip başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bardaki fotr sapkali tip ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bardaki fotr sapkali tip nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» crossfire » istek ezan hatti » cesedin bogazina corap baglamak » regl sancisi cekenlere oneriler » be with you » osman pamukoglu » klozete iserken en az ses cikaran noktayi aramak » nefesim nefesine » ask konusur » tanrinin egosu » rs4 rtr 3 evo » karin » guillermo ochoa » frank rijkaard » sozumona » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » olsa verirdim » sarma sigara » umut sarikaya » cooler than jesus » royal academy of dramatic art » sigarayi birakmanin zararlari » albert einstein » cakma puma ile hava atan yakisikli fakir erkek » tanri vs insan » se7en » grup test » ayelet zurer » mircea lucescu » dr cureklibatur ve bay arkin » arda vs hagi