baravi 

1. yeni bir üçüncü nesil yazar. entrylerini bekliyoruz. hoş gelmiş...
    (6.4.r.1.$.h, 05.10.2006 18:43)
  2. (bkz: ı ı olmamış)
    (yasakani, 05.10.2006 19:01)
  3. an itibariyle son gaz entry girmeye devam eden üçüncü nesil yazardır. bir hafta sonunda 1000 entry girmeye azmetmiştir sanırım.*
    (istanbul icin efkar vakti, 07.10.2006 19:05)
  4. aylardır beklediği an gelmiştir... olmak istediği yerdedir...
    (Baravi, 07.10.2006 19:10)
  5. kendisi de çok sevdiği arkadaşı ankh'ın yanına çaylak olarak gitmiştir.
    (thedewil, 08.10.2006 21:38)
  6. sözlüğe bir aylık aradan sonra yeniden gelmiş üçüncü nesil yazar.*
    (larker, 09.12.2006 17:44)
  7. (#1383415) ile geniş bakış açısını ortaya koyan yazar. çalışmaları sözlüğün yararınadır.
    (abberline, 07.03.2007 02:46)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» bir zihin kirliligi kaynagi olarak sozluk » gevhername » kralicenin laikler kizmasin diye acik giyinmesi » sigaranin aile icinde mesrulasma sureci » ozyasam » kabadayi » fetus in fetus » metal archives » nihat dogan was here » sessizlik » fisildayislar » devrim » december » azot fiksasyonu » makine otomatik calisiyorsa elle mudahale etmeyin » iletisine mesgulum yazan ve msn e giren insan » bir mali gelis fiyatina veriyorum diyen esnaf » taksim den vazgecmeyen karsisinda bizi bulur » lokum diyor lokum » seovilerin agababasi » mewtwo » tarassud » fenerbahce » o degil de bi emmanuelle vardi noldu ona » silverfall » domatesli pilav » gsm operatorlerinin kampanya cilginligi » shamrain » adiyaman in tarihi eserleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa