baran topal 

kapat
  1. bilkent universitesi nin ctis bölümünün 1 senelik asistanıdır. ilk geldiğinde hali ve tavırları öğrencilere tuhaf gelmişti. başta ben dahil pek çok insan hafiften gıcık kapmıştı adama, ama daha sonra bakıyorsun bu adam aslında en iyi asistan lan diyor insan. diğer asistanlarla daha resmi tavırlar içinde olurken, bu adama başından geçen herşeyi rahat rahat anlatıp yanında argonu da konuşabiliyorsun. bilkent'ten ayrılırsa harbiden beni üzecektir kendileri.
    #3783674 (ovaniova, 07.08.2008 15:10)

© 2008 - uludağ sözlük

baran topal başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. baran topal ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu baran topal nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» leader of the dawn » emoca » telefondaki her melodiyi sonuna dek dinleyen baba » seytan ridvan » tevessul etmek » yas yetmis is bitmis » tevekkul etmek » aragones in fenerbahce den ayrilmasi » baca » kufurbaz bir sevgiliye sahip olmak » allah im neden sevgilim yok diyen sevgiye ac insan » askere merhamet vatana ihanet » ellen » if you go away » galatasaray » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mrrepla » cep telefonunun ucus seyir sistemine zarar vermesi » otobuslerdeki cep telefonu yasagi » bilemiyorum altan » ben size savasmayi degil olmeyi emrediyorum » turkculuk » tanju duru » en erken bosalma rekoru » youtube » sair uuserlardan siirler » takimi tarafindan deplasmanda unutulan futbolcu » hirsizin yanlislikla ogrenci evine girmesi » 1 4 yetmedi mi » 4 agustos » sehit verince sevinen serefsiz