bara sadece eglenmeye gittigini iddia eden erkek 

1. yalancının en önde gidenidir hatta bayrak taşiyanıdır. normal şartlar altında * bir erkeğin bara gitmesinin birincil amacı kadınlardır. kimisi iyi niyetle güzel bir kızla tanişmayı amaçlarken, kimiside sarhoş bir hatunu pundumuna getirip gecesini şenlendirmeyi amaçlamaktadır.

zaten gerçekçi olmak gerekirse barlar günümüzün çeşme başlarıdır. eskinden köy yerlerinde kızlar ve erkekler çeşme başlarında kesişirken, günümüzde sallana sallana etrafa poz yaptıkları barlarda gerçekleştirmekteler bu aktiviteyi.

asıl anlayamadığım konuysa kadın güruhunun barlara sadece eğlenmeye gidebilme abilitysi. yoksa erkeklerle ilgili her konuda olduğu gibi bu konudada istemem pozlarına girip yan çeplerini açık mı tutmaktalar.
    #1464944 (aksak tirtil, 28.03.2007 23:29)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bara sadece eglenmeye gittigini iddia eden erkek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bara sadece eglenmeye gittigini iddia eden erkek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bara sadece eglenmeye gittigini iddia eden erkek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bara sadece eglenmeye gittigini iddia eden erkek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gavur dagi » secularism » evaporasyon » van ercis itimat » hıyanet i vataniye kanunu nedir » muslu cocuklara oyuncak yagdiralim kampanyasi » 19 eylul 2008 denizlispor trabzonspor maci » seytan ridvan » aslinda butun turkuculer milletvekili falan ols » blowjob » friv » mustafa islamoglu » butik » posta gazatesi ve haydar dumen efanesi » ataturk un gittigi okullar » bursa ya kar yagisi » ruyada olmus yakinini gormek » milfler » morgan de sanctis » ama benim cigerim yanar » moderatoru gammazlayan yazar » eraser » aynada gotune bakan insan » halaya girerken yasanan tedirginlik » galatasaray in sergen in jubile macinda oynamamasi » nikaragua » the mind s eye » gambiya » sen git ben basimin caresine bakarim » iyi sabahlar sozluk ben yatiyorum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » sen git kardesin gelsin » en unlu seks kolesi » en iyi erkek parfumu » alsancak stadi » ekmeksiz ye » x ile aranda ne var cabuk cevap ver » adalet ve kalkinma partisi » anal seksi ogreniyorum » bank asya » yazarlardan moderatorlere silme sebebi onerileri