banyoda sumuklu bocekle karsilasmak 

kapat
  1. banyo yaparken veya banyoda herhangi bir sebep ile bulunurken karşımıza sümüklü böcek çıkması durumu.

bazen insanı korkutur... genelde de insanlar takmaz bu varlığı, tuz falan dökerler, ölür gider hayvan...

ayrıca benim biraz önce yaşadığım olay.

şöyle ki:

küçüklükten pazar geceleri banyo yapmaya alıştırılmış bir çocuk olarak gençliğe adım attığımda da kudurmuştan beter durumda olduğumdan pazar geceleri banyo yaparım.

bu gecede böyle oldu.

saat 23.20 civarlarında banyoya girdim.

hani bazı çocuklar geceleri yatağının altına bakarlar ya ben de o çocuklardandım.

banyoda da klasik bir korku filmi sahnesi gelir hep aklıma; "hın, hın, hın" sesleri beynimde çınlayarak...

kafamı sabunladım ve yüzüm gözüm kapalıydı aynı levent kirca nin meshur iski skecindeki gibi...

sonra yıkadım yüzümü, açtım gözümü...

sonra neden bilmiyorum duvara döndüm yüzümü...

o anda şaşkal oldum:

çünkü karşımda bir sumuklu bocek vardı.

diyeceksiniz ya da belki dayanamıdınız bu saçma yazıya vazgeçtiniz okumaktan o yüzden diyemiyorsunuz:

neden korktun lan elin yavas boceginden?

efendim derim ben de başlarım cevaplamaya:

ben ani harketten korkarım. baktığım yer boşsa bir daha baktığımda yine boş olmalıdır.
    doluysa orası ben bir ürperirim, bir an korkarım, sonra geçer tabii...

işte yine öyle oldu. biraz şaşırdım hemen gözümün önümde duran böceğe. gözgözeydik neredeyse... hani sanki başbaşa konuşuyorduk böcekle. ben ise o an aklımdan o böceğin oraya nasıl gelmiş olabileceğini sorguluyor, cevap bulamıyor ürküyor ve "simdi ciplagim sonra goruselim" türünde iğrenç espriler yapıyordum.

sonra uzaklaştırdım böceği kendimden...

işin asıl ilginci bu: ben geçen hafta da yine pazar günü bir kediyle karşılaşmış ve onu da buraya yazmıştım... zannımca fazla okunmadı ve sallanmadı diğer yazılarım gibi.

(bkz: gece vakti yolda karşılaşılan kedi)

bir de not:

bu yazıyı, bir gunluk olarak uludag sozluk, yazar burada sacmaliyor gibi 2. entry ayarlarını göze alarak yazdım.
    #3357961 (sokullu, 05.05.2008 00:07)
  2. ev sakini: ne arıyon lan burda?
    sümüklü böcek: burnumu silecektim..
    #3357967 (a nick, 05.05.2008 00:09)
  3. almanya dan oğlu gelecek olan arsa sahibinin baskısı sonucu evini alıp komşunun banyosuna bir nevi gecekondulaşmış hayvancağızdır. *
    #3357975 (ParaNtez, 05.05.2008 00:11)
  4. sırf sümüklü olduğu için iğrenilecek olan böcektir. oysa ki yazıktır, hamam böceği gibi temiz olmasa bile onun da bir banyoda bulunmaya hakkı vardır. * * *
    #3358082 (aximiyimneyim, 05.05.2008 00:27)
  5. (bkz: banyoda servet cetin le karşılaşmak)
    #3358124 (taharetmuslugu, 05.05.2008 00:34)
  6. (bkz: banyoda worm ile karşılaşmak).
    #3358135 (moso, 05.05.2008 00:36)
  7. +merhaba sümük böceği.
    -merhaba insan.
    +az önce saldım arkadaşını koş yakala.
    -yok ben diğer banyoya gidiyorum rahat ol.
    #3358145 (haku, 05.05.2008 00:39)

© 2008 - uludağ sözlük

banyoda sumuklu bocekle karsilasmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. banyoda sumuklu bocekle karsilasmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu banyoda sumuklu bocekle karsilasmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tesekkur edecekken rica etmek » on direk » doldurdukca artiyor durduramiyoruz » bebek gibi gupguzel anlayisli kulturlu olgun kiz » iyi geceler » cisco » zenginin mali zugurdun cenesini yorar » powerball » uludagsozluk » sacma sorulara sacma cevaplar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games