banyoda el yikarken coraplari islatmak 

kapat
  1. yere 30 cm kalınlığında pamuk bile döşesen başa gelen hadise. hemen geçelim mevzuya;

az önce başıma gelen olay ki aslında başıma değil ayağıma gelen olay. beni el yıkamaktan neredeyse soğutacak bu. aslında yaz aylarında o kadar güzel gelmesine rağmen döt donduran soğuklarında ayaklarım buz kesiliyo. açıyosun her sefer ışığı, hiç yere bakmak yok tabi açıcaz musluğu hayvanat gibi, yıkayıp elleri pantolona kurulayarak bilgisayar başına koşarak oturucaz. he ne oldu 20 sn erken geldik. ee? lan çoraplar su oldu? kalk değiş gel? ziyan.

tavsiye: ya elleriniz tornacı eline dönene kadar yıkamayın ya banyoya girerken çoraplarınızı çıkarın. [yahut penti giyin, ben öyle yapmaya başladım. çok ince lan]

eksi oy üzerine gelen edit: olm bizim ev testere filmi gibi. o çorapları 3 dk icinde cıkarmazsan ayakların kopuyo. seni kurtaracak kişinin ayagında da tek corap var. sana mı versin kendin de mi kalsın mubalaga.
    #2553071 (trixx, 03.11.2007 23:11 ~ 23:53)
  2. Bir çok insanın ellerini yıkamadan önce evde deli dana gibi terlik aramasının tek sebebi bu dururmu engellemektir.
    #2553167 (fehimsiz ekmek, 03.11.2007 23:27)
  3. (bkz: sitem dolu başlık)
    #2553169 (justinank, 03.11.2007 23:28)
  4. abdest alırken kendi kendine su savaşı yapmış hissi veren bir adet anneannenin olduğu evdeki banyoda yaşanan, terlik giyilse dahi kurtulunamayacak durum.
    #2553188 (coutcin, 03.11.2007 23:31)
  5. basina gelcek en kötü olaylardan biri. coraplari cikaripta girsen banyoya coraplari cikartirken ellerin batiksa eger coraplarda batacak o zaman corap islansin mi yoksa, kirlensin mi sorusu ortaya cikar. Ee birde söyle bir durum var deli dana gibi ortalikta terlik arayamasin aramak istemesin bitlenirsin, onun icin * coraplari islanmasi en iyi cözüm!
    #2553191 (Ohrschmerz, 03.11.2007 23:32)
  6. ayağına bir damla su düştüğünde bile yeterince sinir olan benim gibi bir insanın başına gelebilitesi yüksek hadisedir.
    #2553210 (portakalda vitamin, 03.11.2007 23:35)
  7. eğer ki bu durum alışveriş merkezinde olmuşsa ayağı elektrikli kurutucuya tutarak çözümlenebilecek sorun.
    #4179524 (arabaciarabayatasget, 03.11.2008 12:21)
  8. (bkz: aşkım çorapların da ıslandı mı)
    #4179764 (meydanbenim, 03.11.2008 13:32 ~ 13:33)
  9. müthiş bir tespit olup, çorapları yakmayı istemekle sonlanacak nefret edilesi durumdur.*
    #4179809 (nessaj, 03.11.2008 13:43)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

banyoda el yikarken coraplari islatmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. banyoda el yikarken coraplari islatmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu banyoda el yikarken coraplari islatmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about banyoda el yikarken coraplari islatmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bir seks objesi olarak islak dudaklar » nazmi uste » marduklar » eksperimental fizik » tek gecelik iliski » ulker in pazarlama stratejisi » buldozer bot » heptatlon » 311 donem yedek subay alimi » cuneyt ozansoy » icinde ayna olmayan soyunma kabini » ece temelkuran » elif guresci » firinda mucver » anne karninda bebek hareketleri » mason demek yahudi demektir » kurtlar vadisi facebook » insidon » neoplan tourliner » abdulhey » yansiklopedi » dead serious » broken english » flex » ytu makine fakultesi » boorju » gta iv the lost and damned » yaran ruyalar » kaspersky nin virus yakalayinca cikardigi ses » 27 yasinda olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » erkeklerin abazan gorunmek zorunda oldugu zamanlar » yuzde bir cizgi olusmasi » tacir » guinness rekorlari » balik burcu kadini » death magnetic » yatak dosek » so real » dirty » buduncu