banyo yaparken dus basligi ile sarki soylemek 

kapat
  1. yalnız kaldığımız nadir yerlerden biri olan banyoda çoğunlukla yapmaktan zevk alınan ve suyun taziği ile daha da manyak bir ambiyans yaratan eğlence türüdür.

çıplak vücut, kimse olmayan bir yer, saçma mimik hareketleri ve şarkı bitiminde çığırmak. insanın yalnız kalmaktan hoşlanacağı ender yerlerden birinde yapılacak en güzel aktivite. ve akabinde annenin sesi;

-oğlum gerizekalı mısın? çık artık bi insan 1 saat duşta kalır mı yavv?
    -bertaraf et herşeyini..hehe..çıkıyorum tamam..
    #4299718 (www wwwwwwwwww www, 30.11.2008 03:03)
  2. ağza giren sular nedeniyle şarkı söylemek değil, söylemeyi denerken boğulmakla sonuçlanacak olan eylem.
    #4299722 (ayyash maghanda, 30.11.2008 03:04)
  3. çocukluktan kalma güzel bir anıdır.
    ahhh o günler ahhh dedirtir.
    #4299727 (LADYinRED, 30.11.2008 03:06)
  4. kızları bu işi yaparken izlemesi çok zevkli oluyor.
    mesela adriana lima öyle şarkı söylese, akşama kadar dinlesem. aah ah.
    #4299730 (chanson de roland, 30.11.2008 03:07)
  5. aşka gelip banyo taburesi ile de ritim tutturursan evdekilerin kapıya dayanmasına neden olabilir.

banyo anlarının en masumlarından biridir.
    #4299736 (ehliistirahat, 30.11.2008 03:07)
  6. yaparken fiskiyenin su çıkartan kısmını ağza doğru tutarsanız meydana gelecek ilginç sesle daha eğlenceli bir hal alacağını düşündüğüm rahatlatıcı fantazi.
    #4299740 (williamcarter, 30.11.2008 03:09)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

banyo yaparken dus basligi ile sarki soylemek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. banyo yaparken dus basligi ile sarki soylemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu banyo yaparken dus basligi ile sarki soylemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about banyo yaparken dus basligi ile sarki soylemek. Copyrights of the articles are belong to their authors.